Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο - Η διατροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το πρωί έως το βράδυ

Αυτά είναι τα μυστικά της!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο - Η διατροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το πρωί έως το βράδυ

Δεν υπάρχει πιο... ειδικός για να μας αποκαλύψει τα μυστικά της ομορφιάς της από την ίδια! Μοντέλο εκ γενετής, με καριέρα στο εξωτερικό δίπλα σε σπουδαίους ανθρώπους της μόδας (aka το φημισμένο πρακτορείο Ford), η Ηλιάνα έχει... θαυμαστεί ποικιλοτρόπως εκ των απανταχού ειδικών σε beauty και fitness προγράμματα! Έχοντας μάτια και αυτιά ανοιχτά, δίπλα στην coach και μάνατζέρ της Έλενα Χριστοπούλου, λαμβάνοντας όλες τις πληροφορίες και κάνοντας κτήμα της κάθε μυστικό, εμείς βλέπουμε πάνω της τα αποτελέσματα και στη συνέχεια θέλουμε να της μοιάσουμε.

Και εκείνη μας αποκαλύπτει τα καλά κρυμμένα... μικρά και μεγαλύτερα μυστικά της για σώμα χωρίς ψεγάδι και πρόσωπο που λάμπει από υγεία και ομορφιά.

Από τη ΛΙΤΣΑ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ

Τα μυστικά διατροφής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ύψος, μακριά πόδια, λεπτή μέση, ιδανικό μπούστο... Αυτά είναι τα ατού της Ηλιάνας που την κάνουν να είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα. Και μπορεί να έχει καλό DNA αλλά φροντίζειο και η ίδια να διατηρεί την κορμοστασιά της με πολλή γυμναστική είτε στον χώρο της είτε στη φύση, ακόμα και τώρα στις διακοπές της γυμνάζεται. «Νομίζω ότι οι γυναίκες χρειαζόμαστε δύο-τρεις φορές την εβδομάδα αερόβια άσκηση για αντοχή και μείωση του στρες – ακόμα και 45 λεπτά περπάτημα αρκούν. Οπωσδήποτε πρέπει να κάνουμε γυμναστική με λίγα βάρη, γιατί μας προσδίδει σφιχτό σώμα. Επίσης, το pilates ισιώνει τον κορμό και μας... ψηλώνει», λέει η ίδια αποκαλύπτοντας 3 βασικά fitness tips, που πάντα ακολουθεί:

Η διατροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το πρωί έως το βράδυ

  • Αν δεν προλάβεις να κάνεις γυμναστική, ρίξ' το στις δουλειές του σπιτιού και δες τες σαν ένα είδος γυμναστικής.
  • Δοκίμασε να κάνεις kangoo jumps, βα βάλεις δηλαδή τα ειδικά μποτίνια που έχουν ελάσματα και σου δίνουν την αίσθηση του κανγκουρό που πηδά ψηλά. Θα κάψεις μέχρι και 800 θερμίδες!
  • Κάνε γιόγκα, βελτιώνει τη στάση του σώματος, λεπταίνει την κοιλιά και τα πόδια και χαρίζει ψυχική ευεξία.

Όσο για τη διατροφή της; Μπορεί η ίδια να μην είναι καλή μαγείρισσα, όπως λέει, αλλά είναι σίγουρα εξαιρετική... ζαχαροπλάστισσα! Κι όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, το μυστικό για να διατηρήσει το βάρος της είναι τα... γλυκά! “Μπορώ να φτιάξω από φανουρόπιτα μέχρι cheesecake, βάφλες, cupcakes, μπισκότα… τα πάντα. Τρώω μόνο σπιτικό φαγητό και προσέχω πολύ τις μερίδες, ενώ η μεσογειακή κουζίνα είναι η αγαπημένη μου. Ειδικά η σπανακόπιτα! Δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που τρώει περισσότερες σπανακόπιτες από μένα! Πάντως, είδα μεγάλη διαφορά και στο σώμα και στο δέρμα μου αλλά και στη διάθεσή μου με αυτά τα φαγητά”.

Τα tips της είναι εντυπωσιακά, για να πάρεις κι εσύ μια ιδέα από μια... σύγχρονη Ελληνίδα θεά.

  • Κάνε 5 με 6 γεύματα τη μέρα, κάθε 3-4 ώρες.
  • Το πρωί φάε σαν... βασίλισσα!
  • Κόψε την πείνα με 2-3 σνακ ανάμεσα στα γεύματά σου.
  • Μην καταπιέζεσαι στο φαγητό, γιατί φουσκώνεις περισσότερο!

Δείτε μάλιστα και φωτογραφίες της με μικροσκοπικό μπικίνι και χωρίς ίχνος ρετούς στο κορμί της.

Α beauty queen

Εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Mis Universe το 2011 και από τότε μέχρι σήμερα το πρόσωπό της έχει κοσμήσει περιοδικά, καμπάνιες, διαφημιστικά. Εκφραστικά μάτια, λαμπερό δέρμα και υγιή μακριά μαλλιά δημιουργούν ένα... υπέροχο κάδρο που αξίζει να αντιγράψεις. Γιατί όποια αδυναμία ή ατέλεια κι αν έχεις εάν το πρόσωπό σου είναι φροντισμένο και περιποιημένο, το σύνολο θα είναι... τραβηχτικό και σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Ακολούθησε τις συμβουλές της...

  • Προσέχω πολύ το δέρμα μου και τα μαλλιά μου. Έχω τεράστια εμμονή με το αντηλιακό και την κρέμα μου"
  • “Άσε τις πετσέτες στην άκρη! Πλένομαι πρωί και βράδυ με σαπούνι και δεν σκουπίζομαι ποτέ με πετσέτα, γιατί μπορεί να έχει μικρόβια"
  • "Κάνω μάσκες και πίλινγκ με ζάχαρη και μέλι, ενώ αν νιώθω το δέρμα μου πολύ ξηρό ή είμαι πολύ κουρασμένη, βάζω λάδι καρύδας και κοιμάμαι"
  • “Δοκίμασε τη δική μου μάσκα μαλλιών: Ανακάτεψε σε ένα μπολ moroccan oil, βιταμίνη Ε και λάδι jojoba και άπλωσε λίγο από το μείγμα κάθε μέρα στις άκρες μετά το λούσιμο!”