Η Λάουρα Νάργες έχασε 18 κιλά σε 7 μήνες - Τα πρώτα 13 με αποτοξίνωση εντέρου

«Είναι μια δίαιτα σκληρή»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Λάουρα Νάργες έχασε 18 κιλά σε 7 μήνες - Τα πρώτα 13 με αποτοξίνωση εντέρου

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Λάουρα Νάργες. Η παρουσιάστρια μετά την αποκάλυψη για το γάμο της με τον Σαντικάι, μίλησε μεταξύ άλλων και για τον τρόπο που έχασε 18 κιλά μέσα σε 7 μήνες και κατάφερε να παραμένει στα κιλά που η ίδια θέλει.

«Έχασα 18 κιλά σε 7 μήνες, αλλά με πολλή δουλειά, με πολλή επιμονή. Προέκυψε κάπως κατά λάθος. Εγώ από μικρή είχα πάντα στο μυαλό μου το θέμα του τέλειου σώματος, το αδυνάτισμα, τα κιλά μου. Επειδή είμαι παιδί των 90s με επηρέαζαν πολύ τα super models, ειδικά τότε που τα σώματά τους ήταν κρεμάστρα.

Πέρασα πολλά στάδια, ειδικά στην εφηβεία ήταν λίγο πιο σκοτεινά. Δεν νιώθω πως έχω ολοκληρώσει με αυτό το θέμα, δεν το έχω κλείσει γιατί δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει», είπε αρχικά για το άγχος της σχετικά με τα κιλά.

Η αποκάλυψη της Λάουρα Νάργες για τα κιλά που έχασε

«Τα περισσότερα κιλά τα έχασα μέσα σε 1,5 μήνα. Ήταν 13 κιλά, αλλά αυτό έγινε επειδή έκανα μια αποτοξίνωση εντέρου. Ήταν ξεκάθαρα για λόγους υγείας. Είχα πάει σε έναν γιατρό στην Γερμανία, εκεί μου βρήκε ένα σκίσιμο στο έντερο, μου είχε πει ότι αύριο μεθαύριο θα αναρωτιόμουν γιατί έχω καρκίνο. Εκεί αγχώθηκα.

Μου έδωσε μια συγκεκριμένη δίαιτα την οποία συμπλήρωσε μια αγωγή ομοιοπαθητική. Αυτή την δίαιτα, όποτε δεν νιώθω καλά, την κάνω. Στην ουσία κόβεις τα πάντα. Το πρώτο πράγμα που κόβεις είναι η ζάχαρη, μετά όλα τα γαλακτοκομικά, ψωμί, σιτάρι. Μπορείς να αντικαταστήσεις με προϊόντα σικάλεως. Το ίδιο και για τα μακαρόνια.

Είναι μια δίαιτα σκληρή. Ούτε καφές, αλκοόλ επιτρέπονται. Και ο καφές κάνει ζημιά. Όλη αυτή η δίαιτα γίνεται για να γίνει μια αποτοξίνωση στο έντερό σου και να λειτουργήσει κανονικά ο οργανισμός. Αυτή την δίαιτα την ακολουθώ στη ζωή μου, δεν λέω θα φάω και την σοκολάτα μου, αλλά εντάξει», εξομολογήθηκε η Λάουρα Νάργες.

Οι σοκαριστικές αρετουσάριστες φωτογραφίες της Λάουρας Νάργες με μαγιό

Η Λάουρα Νάργες έχει αλλάξει τελείως εμφανισιακά καθώς έχει χάσει 13 κιλά και όπως είναι λογικό η ίδια δεν διστάζει να ποζάρει αποδεικνύοντας το απίστευτο σώμα που έχει αποκτήσει μετά από αυτή την τρομερή απώλεια κιλών.

Μάλιστα η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πέρα από την συγκλονιστική της εμφάνιση είναι και ερωτευμένη με τον αγαπημένο της σύντροφο Χρήστο Σαντικάϊ.

Όπως είναι γνωστό είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όμως αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr την "τσάκωσε" να απολαμβάνει τις βουτιές της στην πισίνα, τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού. Εννοείται πως με το καλλίγραμμο σώμα της δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και από κανέναν.

Λάουρα Νάργες

Νάργες με μαγιό

Απολαμβάνει τις βουτιές της