Έχασε 32 κιλά σε 3 χρόνια με σωστή δίαιτα - Η Έλντα Πανοπούλου αδυνάτισε κόβοντας αυτές τις τροφές

Πως κατάφερε να αλλάξει το σώμα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχασε 32 κιλά σε 3 χρόνια με σωστή δίαιτα - Η Έλντα Πανοπούλου αδυνάτισε κόβοντας αυτές τις τροφές

Η Έλντα Πανοπούλου κατάφερε να δει θεαματική αλλαγή στην εμφάνιση της, ξεκινώντας δίαιτα και χάνοντας μέσα σε 3 χρόνια 32 κιλά. Μάλιστα, μέσα από συνεντεύξεις της, είχε αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο είδε το σώμα της να αλλάζει.

«Είχα φτάσει 97 κιλά και τα έχασα συμπωματικά. Δεν το επιδίωξα. Μετά από 26 χρόνια συνεχούς εργασίας χωρίς διακοπές, ενώ έκανα διακοπές και έτρωγα τα πάντα, γύρισα (από τις διακοπές) έχοντας χάσει 4 κιλά. Είπα, γιατί τα έχασα αυτά τα κιλά; Και συνειδητοποίησα πως επειδή δεν μπορούσα να πηγαίνω με το αυτοκίνητο, έπρεπε να περπατάω. Έπρεπε να αλλάξω τρόπο ζωής.

Και συνέχισα να περπατάω. Και αύξησα το περπάτημα. Ξεκίνησα να περπατάω δυο ώρες μετά το φαγητό και σταμάτησα το junk food. Και αυτό στην ποσότητα. Έχασα 32 κιλά σε τρία χρόνια. Οι δίαιτες και οι διατροφές υπόσχονται πιο γρήγορη απώλεια βάρους», είχε πει σε συνέντευξη της το 2020. Δείτε και φωτογραφία της με μαγιό μετά την απώλεια κιλών.

Τι σταμάτησε να καταναλώνει η Έλντα Πανοπούλου και αδυνάτισε

Έλντα Πανοπούλου δίαιτα κιλά

Αν και έκανε αλλαγές, για να μη βαρεθεί και τα παρατήσει, σύμφωνα όσα έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου, ακολουθούσε την εξής διατροφή:

Μείωσε δραστικά την ποσότητα των γευμάτων της, αλλά έτρωγε και γλυκά, κυρίως παγωτό, που είναι η μεγάλη της αδυναμία. Φρόντισε να περιορίσει στο ελάχιστο τη ζάχαρη και τα αναψυκτικά, ενώ έβαλε στη ζωή της τη γυμναστική. Όταν, πάλι, δεν προλάβαινε να πάει στο γυμναστήριο, περπατούσε καθημερινά τουλάχιστον μιάμιση ώρα, ενώ το καλοκαίρι έκανε πολλή ώρα κολύμπι.

Έπρεπε οπωσδήποτε να πίνει 3 λίτρα εμφιαλωμένο νερό. Τα αναψυκτικά απαγορεύονταν αυστηρά, μόνο 1-2 light την εβδομάδα, και μόνο 1 ποτήρι κρασί, αν ήταν κάπου καλεσμένη.

Το μυστικό της επιτυχίας της όμως ήταν η γυμναστική. Στο γυμναστήριο και στο σπίτι αλλά και όπου μπορούσε πήγαινε περπατώντας, κάνοντας αρκετά χιλιόμετρα την ημέρα.

Η Έλντα λοιπόν απέδειξε ότι το αδυνάτισμα δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο και πείσμα, και ότι τα κιλά δεν χάνονται από τη μια στιγμή στην άλλη ως διά μαγείας. Κυρίως όμως θέλει πρόγραμμα και πειθαρχία, γιατί όσο δύσκολα κατεβαίνει η ζυγαριά, τόσο εύκολα ξανανεβαίνει!