Τρώει φρούτα & λαχανικά, ενώ αποφεύγει... - Τα διατροφικά μυστικά της Βαλέριας Κουρούπη για κορμί λαμπάδα

Τα μυστικά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρώει φρούτα & λαχανικά, ενώ αποφεύγει... - Τα διατροφικά μυστικά της Βαλέριας Κουρούπη για κορμί λαμπάδα

Η Βαλέρια Κουρούπη μπορεί να είναι μαμά και 47 ετών, ωστόσο δεν έχει αφήσει παραμελημένο τον εαυτό της. Της αρέσει να γυμνάζεται, ενώ προσέχει και την διατροφή της, με αποτέλεσμα να έχει 'χτίσει" ένα απίστευτο κορμί

Στο περιοδικό Λοιπόν, είχε αποκαλύψει τι τρώει καθημερινά, αλλά και τι προσπαθεί να αποφεύγει με αποτέλεσμα να έχει κοιλιακούς φέτες. Η ηθοποιός παλαιότερα είχε δεχθεί body shaming.

Τα μυστικά της Βαλέριας Κουρούπη για κορμί φέτες

-Έχετε ένα από τα πιο ωραία κορμιά που κυκλοφορούν! Θα μας πείτε τα μυστικά σας; Γυμναστική; Διατροφή;

Σας ευχαριστώ! Έχω ένα υγειές κορμί και αυτό είναι τo πρώτο μου μέλημα σε ό,τι κι αν κάνω. Γυμνάζομαι μόνη στο σπίτι συστηματικά, γιατί η άσκηση μου προσδίδει ευεξία και καλή διάθεση. Δεν ακολουθώ αυστηρή διατροφή, αποφεύγω τα ζωικά προϊόντα, τρώω άπειρα φρούτα και λαχανικά, αλλά κυρίως ετοιμάζω το κάθε γεύμα μου μόνη μου. Λατρεύω να μαγειρεύω και κυρίως όταν πρόκειται να μαγειρέψω για μένα!

-Σαν μαμά πώς είστε;

Πιστεύω ή θέλω να πιστεύω, πως δεν είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, παρά μόνο όσον αφορά το φαγητό! Μαγειρεύω συνεχώς, έχω όσους αγαπώ πολύ φροντισμένους στο θέμα του φαγητού. Κατά τ’ άλλα, προσπαθώ να είμαι ανοιχτόμυαλη, να θυμάμαι πώς ήμουν εγώ στην εφηβεία, να σέβομαι την προσωπικότητα και τις επιλογές του γιου μου, τον χώρο και τον χρόνο του.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό και στον απόηχο όλων των καταγγελιών στον χωρό του θεάτρου, η ηθοποιός αποκάλυψε και το δικό της περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε δεχτεί.

Δείτε την με καυτό μαγιό

Η γνωστή ηθοποιός βρισκόταν το περασμένο καλοκαίρι στην πανέμορφη Κρήτη και συγκεκριμένα στην Πρέβελη.

Η ίδια μάλιστα είναι και αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της.

Αυτή τη φορά, η Βαλέρια Κουρούπη δημοσίευσε μια φωτογραφία από το μπάνιο της στην θάλασσα, στην οποία ποζάρει με καυτό μαγιό και οι αναλογίες της είναι φοβερές!