«Με έπιανε απελπισία» - Η Βαλέρια Κουρούπη εξομολογείται για το body shaming που έχει υποστεί

Όλα όσα ανέφερε η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με έπιανε απελπισία» - Η Βαλέρια Κουρούπη εξομολογείται για το body shaming που έχει υποστεί

Η Βαλέρια Κουρούπη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Κυψέλη, το μεσημέρι της Δευτέρας 6/6, και μίλησε για το body shaming που βλέπει να κυριαρχεί στην κοινωνία μας, καθώς και την προσωπική της εμπειρία με αυτή την κακοποιητική συμπεριφορά είτε από άλλους είτε από την ίδια στον εαυτό της, παρά το γεγονός πως σήμερα διατηρείται κορμάρα και εδώ μπορείτε να δείτε πώς.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός εξήγησε πως παρατηρεί στον περίγυρό της ανθρώπους να παλεύουν να αλλάξουν ή να αποδεχθούν την εμφάνισή τους και θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός πως οι άνθρωποι κρίνονται με έναν τόσο επιφανειακό τρόπο. Φυσικά, και η ίδια έχει βρεθεί σε αυτή τη δυσάρεστη θέση και τα συναισθήματά της ήταν πολύ δυσάρεστα.

Οι δηλώσεις της Βαλέριας Κουρούπη για το body shaming

«Βλέπω ανθρώπους γύρω μου και φίλους μου που ζορίζονται. Λένε ότι δεν αγαπάνε το καλοκαίρι, γιατί τότε κρίνεσαι. Πέρα από την ομορφιά έχει και μια γύμνια, βγάζουμε τα χεράκια μας και τα ποδαράκια μας έξω. Βγαίνει ο κόσμος και κρίνει των ανθρώπων το είναι από την πρώτη οπτική εντύπωση. Μου φαίνεται αδιανόητο αυτό», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εγώ θυμάμαι μικρή να ξεφυλλίζω τα περιοδικά και να με πιάνει απελπισία. Ήμουν και ένα πιο παχουλό παιδί και με έπιανε απελπισία που έβλεπα ότι με το μαγιό πρέπει να είσαι έτσι. Δεν έβλεπα καμιά φωτογραφία ενός κανονικού ανθρώπου»

«Όταν χωρίσαμε με τον πρώην άνδρα μου, ήταν...»

Το απόγευμα της Δευτέρας 4/4 η Βαλέρια Κουρούπη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή αλλά και για την πορεία της στο θέατρο ενώ μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για το διαζύγιό της και το πώς έφτασε να μένει παρά τον χωρισμό της στο ίδιο σπίτι με τον πρώην άνδρα της. «Με τον Νίκο μέναμε μαζί 20 χρόνια. Ήταν πολύ σημαντικός έρωτας, ο άνθρωπος που με διαμόρφωσε. Δεν μπορείς σε αυτές τις σχέσεις να είσαι σκληρός, είναι σαν να ακυρώνεις τις επιλογές σου και τον εαυτό σου.

Ήταν ωραία από το πρώτο βράδυ που έφυγε, έγινε μαλακά. Όταν έγινε ήταν κάπως λυτρωτικό και είχαμε χρόνο να το επεξεργαστούμε. Είχα δυσκολίες οικονομικά. Είπα ότι μένω με τον πρώην άνδρα μου για να πάρει θάρρος ο κόσμος να βλέπουν ότι συμβαίνει. Μας διευκόλυνε και το σπίτι γιατί δεν μέναμε στο ίδιο δωμάτιο. Έχω χωρίσει εδώ και 3 χρόνια, τα πρώτα 2 μέναμε μαζί».