Τα έχει βγάλει οριστικά από την διατροφή της - Τι δεν τρώει η Ελεονώρα Μελέτη και παραμένει σταθερή στα κιλά της

Αυστηρό το πρόγραμμά της αλλά όλα θέλουν θυσίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα έχει βγάλει οριστικά από την διατροφή της - Τι δεν τρώει η Ελεονώρα Μελέτη και παραμένει σταθερή στα κιλά της

Ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz το διαθέτει αναντίρρητα η Ελεονώρα Μελέτη (δείτε εδώ μια πρόσφατη φωτογραφία της με μαγιό), η οποία παρά τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πάντα βρίσκει χρόνο να φροντίζει τον εαυτό της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια προκειμένου να διατηρηθεί στα κιλά της, λέει σε πολλά "όχι" και εμείς θα σας αποκαλύψουμε τα μυστικά της για μια άψογη σιλουέτα.

Πώς διατηρείται στα κιλά της η Ελεονώρα Μελέτη

  • Η παρουσιάστρια δεν τρώει τηγανητά και βούτυρο, ενώ στο σπίτι της δεν μπαίνει ψωμί.
  • Στο ψυγείο της Ελεονώρας υπάρχει μαύρο ψωμί του τοστ.
  • Όταν κάνει ζέστη, η Ελεονώρα τρώει λιγότερο. Πάρα ταύτα, το καλοκαίρι δεν κάνει δίαιτα!
  • Η Ελεονώρα είναι θύμα του συναισθηματικού φαγητού, ειδικά τις ημέρες που δεν νιώθει καλά. Πάρα ταύτα ξέρει πότε το μυαλό της ελέγχει την πείνα της και το δαμάζει.
  • Η Ελεονώρα βάζει κάτω και άντρα στις ποσότητες φαγητού που καταναλώνει, αλλά δεν τρώει γρήγορο φαγητό. Πίτσα και σουβλάκια έχουν βγει εδώ και χρόνια από τη διατροφή της παρουσιάστριας.
  • Η Μελέτη πειραματίζεται με υγιεινές γεύσεις, όπως σούπα με κινόα, μακαρόνια με αλεύρι ζέας ή παστέλι με ορό τυρογάλακτος.
  • Τις περιόδους που η Ελεονώρα γυμνάζεται εντατικά, τρέφεται σωστά αφού ο οργανισμός της υπερεκκρίνει ινσουλίνη. Έτσι και για να μην πέφτει το ζάχαρό της, η παρουσιάστρια έχει πάντα μαζί της ξηρούς καρπούς ή κάποιο φρούτο.

Πρωινό: Τοστ με 1 φέτα γαλοπούλα βραστή και 1 φέτα τυρί κίτρινο χαμηλών λιπαρών ή 1 μπολ γάλα χαμηλών λιπαρών με δημητριακά ολικής αλέσεως

Μεσημεριανό: Μία μερίδα ψητό κοτόπουλο ή φιλέτο μοσχαρίσιο ή ψητή γαλοπούλα, 1 μεγάλη πράσινη σαλάτα με 1 κουτ. σούπας λάδι, 1 φέτα ψωμί ολικής αλέσεως και 1 μερίδα τυρί

Δεκατιανό-Σνακ: Φρούτα ή γιαούρτι με 2% λιπαρά

Πώς διατηρείται στα κιλά της η Ελεονώρα Μελέτη

Με μπλε ολόσωμο μαγιό η Ελεονώρα Μελέτη - Έτσι είναι τα πόδια της χωρίς ίχνος ρετούς

Τις καλοκαιρινές της διακοπές έχει ξεκινήσει η Ελεονώρα Μελέτη και έχοντας αφήσει για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην άκρη, είναι πια έτοιμη να χαλαρώσει και να γεμίσει μπαταρίες για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η όμορφη παρουσιάστρια διατηρεί παράλληλα κι έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ δεν διστάζει να απαντήσει και στα αρνητικά και προσβλητικά σχόλιων μερικών χρηστών.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε στο Instagram της μερικά στιγμιότυπα της ίδιας, φορώντας ένα συγκλονιστικό ολόσωμο μαγιό, το οποίο φέρνει την υπογραφή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Λένας Κατσανίδου.

Της πάει φοβερά και τονίζει απίστευτα τόσο τα μαλλιά και τα μάτια της όσο όμως και το μαυρισμένο δέρμα της.

undefined

undefined