Δώρα Ζεμπερη: Η μάνα της για πρώτη φορά μιλάει και αποκαλύπτει: " Αν έχεις μετανιώσει..."

Δώρα Ζεμπερη: Η μάνα της για πρώτη φορά μιλάει και αποκαλύπτει:

Άναυδοι και αποσβολωμένοι διαβάσαμε μόλις, χθες την συμπληρωματική απολογία του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη, ο οποίος υποστήριξε ότι τον πλησίασαν 2 άγνωστοι, του έδωσαν 30.000 ευρώ και του ζήτησαν να σκοτώσει τη νεαρή κοπέλα...

Τα νέα στοιχεία και η "ομολογία" του δράστη προκαλούν σοκ! Το Youweekly.gr επικοινώνησε με άνθρωπο από το οικογενειακό περιβάλλον της άτυχης 32χρονης Δώρας για να μπορέσουμε να έχουμε την πρώτη αντίδραση της οικογένειας σε όλα αυτά που υποστήριξε ο άκαρδος δολοφόνος. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως μετέφερε ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο Youweekly.gr η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη δεν μπορεί να πιστέψει όλα αυτά που υποστήριξε ο δράστης, θεωρώντας ότι είναι ψέματα.

Δείτε ακόμη: Δολοφόνος Δώρας Ζέμπερη: «Εγώ την τραυμάτισα λίγο την κοπέλα, μετά την εκτέλεσαν αυτοί όπως το είχαν στήσει» (Βίντεο)

"Καμία διαφορά δεν είχε το παιδί μας και με κανέναν! Κανένας δεν ήθελε να κάνει κακό στην Δώρα, γιατί δεν είχε κάνει ούτε εκείνη κακό! Δεν είχε πειράξει κανέναν! Όλα αυτά τα λέει για να πέσει στα μαλακά!", αυτά φέρεται να είπε η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη, όπως τα μετέφερε ο άνθρωπος από το περιβάλλον τους στο Youweekly.gr.

Από την άλλη ο πατέρα της Δώρας Ζέμπερη σοκάρει αποκαλύπτοντας πως όντως εκβίαζαν την κόρη του...(Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ)

«Αν σέβεται τον πόνο μας και αν έχει μετανιώσει πραγματικά όπως έχει πει τότε του ζητώ να μιλήσει» είπε επίσης και η μητέρα της Δώρας σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1.
«Να πει όλη την αλήθεια, να μιλήσει ανοιχτά με ονόματα. Ποιοι είναι αυτοί που τον έβαλαν να σκοτώσει το παιδί μου. Δεν χρειάζεται προστασία. Είναι ήδη στα χέρια της Ελληνικής Δικαιοσύνης και η προστασία που έχει του αρκεί για να μιλήσει με στοιχεία και όχι γενικά» σημείωσε η μητέρα της άτυχης εφοριακού.