Καβάλα: Απίστευτο! Ο 24χρονος πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του για να της πει ότι... σκότωσε τον παππού και τη γιαγιά του! (βίντεο)

Σοκάρουν οι εξελίξεις για το διπλό φονικό

Καβάλα: Απίστευτο! Ο 24χρονος πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του για να της πει ότι... σκότωσε τον παππού και τη γιαγιά του! (βίντεο)

Οικογενειακή τραγωδία το πρωί στην Καβάλα! Η διπλή δολοφονία έχει σοκάρει τους πάντες και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές!

Οι κάτοικοι στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στην Καβάλα είναι συγκλονισμένοι αφού δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο 24χρονος σκότωσε τον παππού και την γιαγιά του με πολλαπλές μαχαιριές. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Εικόνες ντροπή που σοκάρουν έξω από την ΑΣΟΕΕ! Κάνουν χρήση ναρκωτικών ακόμα και μπροστά σε παιδιά! (βίντεο)

Οι γείτονες κάνουν λόγο για ένα πολύ ήσυχο παιδί με ψυχολογικά προβλήματα όμως ενώ ο ίδιος ο καθ' ομολογίαν δράστης τηλεφώνησε στη μητέρα του και την ενημέρωσε για το διπλό φονικό!

Δείτε ακόμη: Συγκλονιστικός θάνατος 16χρονου στη Μαλεσίνα! Η βραδινή βόλτα κατέληξε σε τραγωδία... (βίντεο)

Σε λίμνη αίματος βρήκαν οι Αστυνομικοί τα θύματα ενώ ο νεαρός μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star είχε νοσηλευθεί και δυο φορές σε ψυχιατρική κλινική με εισαγγελική παρέμβαση πριν το έγκλημα.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star: