Ζακ Κωστόπουλος: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη προσπάθεια σύλληψης του! Θύελλα αντιδράσεων κατά των Αστυνομικών (βίντεο)

Όλο το ρεπορτάζ!

Ζακ Κωστόπουλος: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη προσπάθεια σύλληψης του! Θύελλα αντιδράσεων κατά των Αστυνομικών (βίντεο)

Και νέο βίντεο από τη μοιραία μέρα που ο Ζακ Κωστόπουλος έχασε τη ζωή του!

Το βίντεο μάλιστα προκάλεσε και την αντίδραση της υπουργού Προστασίας του Πολίτη και έχει ξεκινήσει και προκαταρκτική έρευνα για το περιστατικό. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κάτω Τιθορέα: "Η καλύτερη φιλόλογος!" - Η μοιραία κίνηση που στέρησε τη ζωή στην 49χρονη δασκάλα! (βίντεο)

Δείχνει την βίαιη προσπάθεια ορισμένων αστυνομικών να περάσουν χειροπέδες στον Ζακ Κωστόπουλο ενώ εκείνος ήταν πεσμένος στο έδαφος.

Δείτε ακόμη: Φρίκη στην Ιτέα! Πατέρας άφησε έγκυο την 16χρονη κόρη του, άτομο με ειδικές ανάγκες! (βίντεο)

Μάλιστα σε ένα καρέ φαίνεται ένας αστυνομικός να τον κλωτσάει. Το βίντεο είναι λίγα λεπτά μετά τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν όλοι στην Ομόνοια μέρα μεσημέρι.

Δείτε ακόμη: Πειραιάς: "Τρέχα μαμά..." - Η δραματική περιγραφή της μητέρας που βρήκε την κόρη της μέσα στα αίματα! (Βίντεο)

Ο Ζακ αρχικά είχε μπει στο κοσμηματοπωλείο, και στο πρώτο βίντεο που είχε δει το φως της δημοσιότητας σε κατάσταση πανικού, έσπασε τη τζαμαρία για να μπορέσει να βγει.

Δείτε ακόμη: Καιρός: Ο "Ξενοφών" φεύγει, ο "Ζορμπάς" έρχεται! Και νέο κύμα κακοκαιρίας! (βίντεο)

Στη συνέχεια κρατώντας ένα κομμάτι γυαλί απειλούσε τους περαστικούς, τον ιδιοκτήτη του καταστήματος αλλά και τον διασώστη του ΕΚΑΒ που προσπαθούσε να τον βοηθήσει.

Το βίντεο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων!

Δείτε το απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί: