Γιάννης Μακρής: Αυτός είναι ο εκτελεστής του επιχειρηματία! Τι έδειξαν οι κάμερες... (Βίντεο)

Αυτός είναι ο εκτελεστής!

Γιάννης Μακρής: Αυτός είναι ο εκτελεστής του επιχειρηματία! Τι έδειξαν οι κάμερες... (Βίντεο)

Εν ψυχρώ δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο επιχειρηματίας σύζυγος της Βικτώριας Καρύδα, Γιάννης Μακρής.

Ο επιχειρηματίας, εκτελέστηκε έξω από το σπίτι του με τέσσερις σφαίρες την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητο του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δύναμη ψυχής από γονείς! Κράτησαν το μωρό τους αν και γεννήθηκε με τα όργανα εκτός του σώματος του! (βίντεο)

Οι αρχές ξεκίνησαν άμεσα να ερευνούν για την σύλληψη του δράστη.

Όπως κατέγραψαν οι κάμερες σύμφωνα με το δελτίο του Alpha, έχει καταγράψει καρέ - καρέ την μαφιόζικη εκτέλεση.

Πρόκειται για έναν άνδρα, ύψους περίπου 1,70 ο οποίος φορούσε σκούρα ρούχα και καπέλο τζόκεϊ. Οι κάμερες τον κατέγραψαν να προσπαθεί να καλύψει το πρόσωπό του. Ο άνδρας που παρακολουθούσε τον Γιάννη Μακρή, φαίνεται να πηγαίνει στο ΙΧ του θύματος, ένα smart, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του, από πόρτα οδηγού.

Δείτε ακόμη: Γιάννης Μακρής: Τον πυροβόλησαν πισώπλατα! - Στην Αυστραλία η απάντηση για την μαφιόζικη εκτέλεση του επιχειρηματία! (βίντεο)

Ο εκτελεστής, διακρίνεται να φεύγει και πάλι πεζός από το σημείο. Ωστόσο, οι αρχές εξετάζουν προσεκτικά και άλλο υλικό από τις κάμερες, καθώς θεωρούν βέβαιο ότι υπήρχε και συνεργός του.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Κατσίφας: Τραβούν το σχοινί οι Αλβανοί! Δεν δίνουν τη σορό του! Έχουν στήσει παγίδα στον πατέρα του; (βίντεο)

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: