Ξεσπά ο ηθοποιός μέσα από τις φυλακές! - "Δεν τον βίασα, δεν υπήρξε φλερτ, δεν υπήρξε τίποτα ανάμεσά μας!"

Οι δηλώσεις του ηθοποιού μέσα από τις φυλακές Τριπόλεως!

Ξεσπά ο ηθοποιός μέσα από τις φυλακές! -

Ξεσπάει ο ηθοποιός μέσα από τις φυλακές Τριπόλεως όπου κρατείται!

Ο 29χρονος δηλώνει αθώος ενώ λέει και τη δική του πλευρά τονίζοντας πως δεν γνώριζε τον ταξιτζή και πως δεν υπήρχε ίχνος φλερτ ανάμεσα τους! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ρόδος: Σοκάρει ο πατέρας της φοιτήτριας: "Είχε σημάδια στραγγαλισμού το κοριτσάκι μου!"

Ο κατηγορούμενος για τον βιασμό του ταξιτζή στέλνει τις δικές του απαντήσεις μέσω της εφημερίδας Real News.

"Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα αθωωθώ! Έχω διασυρθεί στο πανελλήνιο από μια κατηγορία που και εγώ δεν ξέρω από πού προκύπτει. Δεν τον βίασα, δεν υπήρξε φλερτ, δεν υπήρξε τίποτα ανάμεσά μας" λέει ο ηθοποιός.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό: Πως περνάει ο Ριχάρδος στα κρατητήρια; Γυναίκες, ουίσκι, χαβαλές και δικαιολογίες!

Τι συνέβη όμως μέσα στο ταξί; Γνωριζόντουσαν οι δυο τους από πριν; "Αν τον γνώριζα γιατί να χρησιμοποιούσα τη συγκεκριμένη εφαρμογή που δείχνει ποιο ταξί είναι κοντά;" λέει στην εφημερίδα θέλοντας έτσι να τονίσει πως δεν γνωρίζονταν και πως ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε ο ένας τον άλλον.

Ο ηθοποιός όμως ξεκαθαρίζει και πως εκείνο το βράδυ δεν έγινε χρήση ουσιών και παραδέχεται ένα λάθος του...

Δείτε ακόμη: 'Ελενα Ακρίτα: "Όλες αυτές οι απειλές για τη ζωή μου.."- Η μήνυση στον Μάρκο Σεφερλή!

"Το μόνο λάθος μου ήταν ότι γυρνώντας από το sex shop με ρώτησε τι είχα αγοράσει και του είπα ανάμεσα σε άλλα ότι είχα πάρει "πόπερ" που οι άσχετοι το χαρακτηρίζουν ουσία βιασμού. Δεν συζητήσαμε καθόλου για να κάνουμε κάτι μεταξύ μας. Λέγαμε εμπειρίες που είχε ο καθένας στη ζωή του". λέει στην εφημερίδα.

Τι συμβαίνει όμως και με την δεύτερη καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας; Υπήρξε και άλλος οδηγός ταξί που να είχε δεχθεί παρενόχληση από τον ηθοποιό; "Πήγε ο δικηγόρος μου στον εισαγγελέα και αυτός του είπε ότι δεν υπάρχει άλλη κατηγορία!" ξεκαθαρίζει ο ηθοποιός.