Αποκλειστικό: Πως περνάει ο Ριχάρδος στα κρατητήρια; Γυναίκες, ουίσκι, χαβαλές και δικαιολογίες!

Τι πραγματικά συμβαίνει στο χώρο κράτησης;

Αποκλειστικό: Πως περνάει ο Ριχάρδος στα κρατητήρια; Γυναίκες, ουίσκι, χαβαλές και δικαιολογίες!

Μπορεί τις πρώτες ώρες της κράτησης του ο Ριχάρδος να έκανε χαβαλέ με τους αστυνομικούς και τους υπαλλήλους των δικαστηρίων, αλλά από την Παρασκευή το μεσημέρι και μετά την επιστροφή του από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων τα πράγματα άλλαξαν.

Ο Ριχάρδος, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Κυριακή και συνειδητοποίησε ο φερόμενος ως εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης Ριχάρδος Μυλωνάς το μέγεθος της υπόθεσης στην οποία εμπλέκεται. Διαβάστε παρακάτω...

Μέχρι εκείνη τη στιγμή το «χρυσό παιδί» ήταν σε πελάγη ευτυχίας κρατούμενος στο τμήμα ασφαλείας Αμαρουσίου. Οι μέρες και νύχτες του περνούσαν σχετικά ήρεμα και εκείνος σε χαλαρή διάθεση αστειευόταν ακόμη και με τους αστυνομικούς τους οποίους αποκαλούσε χρυσά παιδιά.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη: Το αγοράκι στην φωτογραφία είναι το «χρυσό» πρόσωπο των ημερών!

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρισκόταν η σύζυγός του μια τριανταπεντάχρονη αλλοδαπή η οποία απέφευγε τα πολλά πολλά. Από το πρωί της Τρίτης ο βασιλιάς του χρυσού γνωστός για τον ιδιαίτερο τρόπο ομιλίας του αλλά και τις κιτς εμφανίσεις του είχε όρεξη. Πολύ όρεξη. Δεν είναι τυχαίο ότι η συζήτηση περιστρεφόταν διαρκώς γύρω από τις γυναίκες και την καλή ζωή.

Ο ίδιος έλεγε διαρκώς ότι δεν εμπλέκεται στην συγκεκριμένη ιστορία και απλώς τυγχάνει να είναι το «βαρύ όνομα» και ότι ίσως ορισμένοι από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόταν να έκαναν δουλειές πίσω από την πλάτη του.

Δείτε ακόμη: 'Ελενα Ακρίτα: "Όλες αυτές οι απειλές για τη ζωή μου.."- Η μήνυση στον Μάρκο Σεφερλή!

«Με κατηγορούν για το σπίτι μου. Το σπίτι το έχω 20 χρόνια». Ανέφερε αντιδρώντας στα δημοσιεύματα στον τύπο που ασχολιόντουσαν με την μεγάλη ζωή που ζούσε.

Ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες είχε όρεξη για κουβέντα μιλώντας όμως για θέματα άσχετα με την υπόθεση. Όλα αυτά μέχρι την Παρασκευή γιατί μετά την επίσκεψη του στην Ευελπίδων η ψυχολογία του έπεσε κατακόρυφα. «Δεν ήθελε να μιλάει σε άνθρωπο μόνο στην σύζυγό του. Ένιωθε ότι η υπόθεση πήρε τόσο μεγάλη έκταση που δύσκολα να στρέφεται», λένε αξιόπιστες πηγές στο «Μπαμ»μέσα από τα κρατητήρια!