Ειρήνη Λαγούδη: Ένας χρόνος χωρίς απαντήσεις για την δολοφονία της άτυχης μητέρας! - Ετήσιο μνημόσυνο σε στενό οικογενειακό κύκλο... (βίντεο)

Όλο το ρεπορτάζ!

Ειρήνη Λαγούδη: Ένας χρόνος χωρίς απαντήσεις για την δολοφονία της άτυχης μητέρας! - Ετήσιο μνημόσυνο σε στενό οικογενειακό κύκλο... (βίντεο)

Ένας χρόνος πέρασε από τον τραγικό θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη!

Η οικογένεια της τέλεσε μνημόσυνο σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας στην μνήμη της άτυχης μητέρας. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Τοπαλούδη: Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις! - "Η φοιτήτρια υπέστη όλες τις μορφές βίας που θα μπορούσε να υποστεί!" (βίντεο)

Τραγικές φιγούρες τα τρία παιδιά της Ειρήνης Λαγούδη και ο αδερφός της που ακόμα δεν έχουν πάρει απαντήσεις για την δολοφονία της.

Δείτε ακόμη: Πειραιάς: "Ήμουν σε άμυνα!" - Τι υποστηρίζει ο φερόμενος ως δράστης για την εν ψυχρώ δολοφονία του 21χρονου Ηλία; (βίντεο)

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη ζητά να βρεθούν και να πληρώσουν οι δολοφόνοι και να τρέξουν πιο γρήγροα οι διαδικασίες των απολογιών και των καταθέσεων καθώς ήδη έχουν ασκηθεί διώξεις αλλά δεν έχουν πραγματοποιηθεί καταθέσεις.

Δείτε ακόμη: Καιρός: Καμπανάκι κινδύνου για τη "Σοφία"! - Οι ειδικοί προειδοποιούν! (βίντεο)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star, kάποιοι προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους καθώς μέσα στο αυτοκίνητο δεν βρέθηκε dna της Ειρήνης Λαγούδη και του συντρόφου της που μια μέρα πριν είχε μπει στο αυτοκίνητο.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων το Star στο βίντεο που ακολουθεί: