Γονείς - τέρατα: Κλείδωσαν την κόρη τους σε μπουντρούμι και την τάιζαν αίμα!

Στη δημοσιότητα τα πρόσωπά τους! Αίσχος!

Γονείς - τέρατα: Κλείδωσαν την κόρη τους σε μπουντρούμι και την τάιζαν αίμα!

Η 10χρονη βρισκόταν κλεισμένη στο υπόγειο για διάστημα σχεδόν ενός χρόνου διότι «είχε καταληφθεί από δαίμονες» - Λεπτομέρειες που σοκάρουν από την υπόθεση του Ιλινόις στις ΗΠΑ. Ποιος νοσηρός νους θα μπορούσε, πόσω μάλλον να εφαρμόσει με θρησκευτική ευλάβεια, μία τόσο φρικιαστική και απάνθρωπη ιστορία. Γονείς-τέρατα στις Ηνωμένες Πολιτείες, κλείδωσαν τη 10χρονη κόρη τους σε ένα υπόγειο μπουντρούμι και την υποχρέωναν να πίνει αίμα για μήνες!

Η αδιανόητη αυτή ιστορία αποκαλύφθηκε στη μικρή πόλη Waukegan του Ιλινόις, όπου ο 48χρονος Randy Swopes και η σύζυγός του Κάθριν, έκλεισαν την κόρη τους με τη βία σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και την «τάιζαν» με αίμα, προκειμένου να... νικήσει τους δαίμονές της, όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν. Διαβάστε παρακάτω...

Το παρανοϊκό ζευγάρι είχε συνολικά τέσσερα παιδιά, την επιμέλεια των οποίων έχασε μετά την αποκάλυψη της φρικιαστικής ενέργειάς τους. Ο πατέρας και η μάνα της 10χρονης παρουσίαζαν για αρκετό καιρό μία ιδιαίτερη συμπεριφορά. Ο Randy υποστήριζε ότι ο Χριστός επέστρεψε στη Γη και ότι η Ημέρα της Κρίσης πλησιάζει. Είχε μάλιστα, ξαναβαπτίσει την κόρη του, προκειμένου να... διώξει τον διάβολο από μέσα της!

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, σύμφωνα με αναφορές, ο πατέρας... έραψε τους γλουτούς του γιου του, προκειμένου να τον κάνει καλά από τη... Νόσο του Crohn (πάθηση του εντέρου)!

undefined

undefined

Παρ' ότι η συμπεριφορά του καταδεικνύει σαφή διαταταραχή, το διακστήριο δέχθηκε το αίτημα του κατηγορούμενου να εκπροσωπήσει τον εαυτό του, αρνούμενος το δικαίωμα εκπροσώπησης από δικηγόρο. Ωστόσο, ανά πάσα στιγμή ο δικηγόρος του δημοσίου θα είναι διαθέσιμος, αν ο κατηγορούμενος το ζητήσει. Η δίκη της αδιανόητης αυτής υπόθεσης ορίστηκε για τις 29 Απριλίου και ήδη έχει προκαλέσει σάλο στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς η ποινή που προβλέπεται στο αμερικανικό σύνταγμα, ανέρχεται από ένα έως τρία χρόνια στη φυλακή. Πολλοί γονείς ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του πατέρα και της μητέρας της 10χρονης και των άλλων τριών παιδιών, καθώς και τον εγκλεισμό τους σε ειδικό θεραπευτήριο.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα και την έρευνα που πραγματοποίησε, το 10χρονο κορίτσι ήταν κλειδωμένο στο μπουντρούμι για σχεδόν έναν χρόνο. Εκτός από την αιματοποσία που την εξανάγκαζαν οι γονείς της, το παιδί υποβλήθηκε σε μία σειρά από κακουχίες, που παραπέμπουν σε τριτοκοσμική χώρα και όχι στη μεγαλύτερη δύναμη του πλανήτη. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο εισαγγελέας... «όταν έβρεχε, το υπόγειο πλημμύριζε, ενώ χρησιμοποιούσε έναν κάδο απορριμάτων για να κάνει μπάνιο, ενώ έκανε την ανάγκη της σε γιογιό για μικρά παιδιά».

Όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί και ανακάλυψαν όσα συνέβαιναν, ζήτησαν από τους γονείς να εξηγήσουν γιατί έχουν κλειδωμένο το παιδί στο υπόγειο, παίρνοντας την απάντηση: «Έχει καταληφθεί από δαίμονες».

Η 10χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθεί ειδική αγωγή για την ανάκαμψη του οργανισμού της, ενώ αποφασίστηκε η αφαίρεση της επιμέλειας των τεσσάρων παιδιών του ζευγαριού.

Όπως αποκαλύφθηκε από τα αρχεία, το ζευγάρι είχε πολλά «πάρε-δώσε» με την υπηρεσία ανηλίκων όλα αυτά τα χρόνια, καθώς τους είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια και άλλες φορές. Είναι άδηλο, δε, πώς κατάφερναν να ανακτούν την επιμέλεια των παιδιών τους και να συνεχίζουν τη δράση τους.

ΠΗΓΗ athensmagazine.gr