Ταγίπ Ερντογάν: «Νεκρός από καρδιακό»! Χαμός στην Τουρκία!

Έφυγε από την ζωή ο ισχυρός άντρας;

Ταγίπ Ερντογάν: «Νεκρός από καρδιακό»! Χαμός στην Τουρκία!

«Νεκρός από καρδιακό» φέρεται να είναι ο Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με δηλώσεις και έχει γίνει χαμός στην Τουρκία!

Όλα άρχισαν από ιστοσελίδες, κυρίως της Μέσης Ανατολής, οι οποίες αναπαρήγαγαν πρώτες την φήμη πως ο Ερντογάν έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στην Κωνσταντινούπολη.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν, μάλιστα, ότι γιατροί του Τούρκου Προέδρου πάλευαν γι’ αρκετή ώρα να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ταγίπ Ερντογάν: «Νεκρός από καρδιακό»! Χαμός στην Τουρκία!

Τις φήμες ωστόσο διαψεύδει η ιστοσελίδα «Arab Turk», η οποία επικαλείται προεδρική πηγή. «Οι φήμες περί θανάτου είναι αβάσιμες» σημειώνει, με την Άγκυρα, πάντως, να μην είχε ακόμη προβεί σε επίσημη διάψευση.

Σοκ για κορυφαίο πολιτικό! Ουρλιαχτά στο σπίτι του - Έδειρε την σύντροφό του;

Σοκ: Ατύχημα για τον πασίγνωστο πολιτικό και Πρόεδρο! Μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο!

Ατύχημα για τον γνωστό πολιτικό και Πρόεδρο, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να μπει άμεσα στο χειρουργείο!

Όλα έγιναν το πρωί του Σαββάτου σε μία άτυχη στιγμή.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος εισήχθη στο Meditteranean Hospital of Cyprus όπου θα υποβληθεί τις επόμενες ώρες σε εγχείρηση για κάταγμα στο πόδι.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» σήμερα το πρωί επισκέφτηκε την αδελφή του για καφέ και στη συνέχεια αναχώρησε για το κέντρο της Λεμεσού όπου επισκέφθηκε το κατάστημα ΤIMINIS για να αγοράσει ρούχα.

Σοκ: Ατύχημα για τον Πρόεδρο! Μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο!

Κατά την έξοδό του από το κατάστημα στραβοπάτησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί του πόδι. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Mediterranean από την Προεδρική φρουρά.

Από τον τραυματισμό προκύπτει θέμα εκπροσώπησης της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αύριο Κυριακή με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη να προβαίνει σε διευθετήσεις ώστε την Κύπρο να εκπροσωπήσει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Πρόδρομου δήλωσε πως ο κπ Αναστασιάδης υπέστηυποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού και θα χειρουργηθεί σήμερα.

Η κατάσταση της υγείας του δεν διατρέχει οποιονδήποτε κίνδυνο.