Ηλιούπολη: Αυτοκίνητο έπεσε σε λαϊκή! Τρεις οι τραυματίες!

Πώς συνέβη;

Ηλιούπολη: Αυτοκίνητο έπεσε σε λαϊκή! Τρεις οι τραυματίες!

Ένα αυτοκίνητο έπεσε σε λαϊκή στην Ηλιούπολη τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους!

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο οι τραυματίες!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγη ώρα στη λαϊκή αγορά του Δήμου Ηλιούπολης επί της οδού Τσαμαδού.

Αυτοκίνητο εισέβαλε με ταχύτητα μέσα στη λαϊκή τραυματίζοντας 3 ανθρώπους προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές. Oι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ άγνωστη παραμένει η κατάσταση της υγείας τους.

Συγκλονιστικό τροχαίο στην Κρήτη! Φορτηγό παρέσυρε γυναίκα!

Πηγή: ilioupolinews.gr

Τραγωδία στο Αίγιο: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα του αλκοτέστ για τον 28χρονο οδηγό!

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα του αλκοτέστ για τον 28χρονο οδηγό της τραγωδίας στο Αίγιο, που "πήρε" την ζωή σε γιαγιά και εγγονάκι;

Πριν λίγες ημέρες 67χρονη γυναίκα με το εγγονάκι της στην αγκαλιά σκοτώθηκαν ακαριαία στο πεζοδρόμιο όταν το αυτοκίνητο του με μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω τους.

Τραγωδία στο Αίγιο

Ο οδηγός αρχικά τράπηκε σε φυγή στη θάλασσα, ωστόσο οι αρχές που ειδοποιήθηκαν άμεσα, τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες. Στις δηλώσεις του ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να ξεφύγει, αλλά να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το αλκοτέστ βγήκε θετικό, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το ποσοστό.

Τραγωδία στο Αίγιο: Μετά από 4 εξωσωματικές είχε αποκτήσει το ζευγάρι το μωράκι που πέθανε!

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Αίγιο. Μετά από 4 εξωσωματικές είχε αποκτήσει ζευγάρι το μωράκι που πέθανε με την γιαγιά του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real news, η οικογένεια που ντύθηκε στα μαύρα μετά την τραγωδία στο Αίγιο, ζει σε ένα μικρό σπίτι, στην άκρη του χωριού Καμάρες.

Η μητέρα είχε κάνει 4 εξωσωματικές μέχρι να καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά της το μικρό της αγοράκι. Και τώρα, θρηνεί για το μωράκι της, μόλις 20 μέρες μετά τη βάφτιση του

Η οικογένεια πάντως, είναι κατηγορηματική: Δεν θα δεχτεί κανένα εξωδικαστικό συμβιβασμό, παρά την επιθυμία που έχει εκδηλώσει ο δράστης.

Τροχαίο στο Αίγιο: Η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο γιαγιάς και εγγονού!

Βγήκε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της γιαγιάς και του εγγονού στο σοκαριστικό τροχαίο στο Αίγιο.

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της 67χρονης γυναίκας και του μικρού εγγονού της που έχασαν πρόσφατα τη ζωή τους στο σοκαριστικό τροχαίο στο Αίγιο, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστή Πατρών που έφερε στη δημοσιότητα εχθές το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το πόρισμα, το παιδί έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η γιαγιά του ήταν πολυτραυματίας και έφερε κακώσεις σε κεφάλι, αυχένα, θώρακα, κοιλιά και άκρα. Τα συγκεκριμένα χτυπήματα δείχνουν τη σφοδρότητα με την οποία το ΙΧ που οδηγούσε ο 28χρονος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού έπεσε πάνω τους.

Αλέξης Κούγιας για την τραγωδία στο Αίγιο: Η απάντηση για το αν ο οδηγός είχε καταναλώσει αλκοόλ ή ουσίες

Με πάνω από 100 χιλιόμετρα έτρεχε ο 28χρονος οδηγός

Σημαντικά στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο στο Αίγιο από το οποίο σκοτώθηκε μια γιαγιά με το εγγονάκι της αποκαλύπτει ο μηχανολόγος πραγματογνώμονας κ. Θωμάς Χόνδρος. Σύμφωνα με όσα ο ίδιος είπε στο protothema.gr και λίγο πριν παραδώσει τα στοιχεία του στην τροχαία Πατρών που ερευνά το δυστύχημα, διαπιστώνεται ότι ο 28χρονος οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα άνω των 100 χιλιομέτρων την ώρα που δεν δικαιολογείται στο σημείο όπου σκοτώθηκε η γιαγιά με το εγγονάκι της.

«Καταρχάς η στροφή πριν από τη σύγκρουση του οχήματος με τους πεζούς επιτρέπει ασφαλή διέλευση με ταχύτητα 103 χιλιομέτρων την ώρα, το πρώτο εύρημα. Επομένως η εκτροπή του οχήματος πριν την έξοδο ή κατά την έξοδο από τη στροφή, υποδηλώνει ενδεχομένως ταχύτητα ανώτερη από αυτή που προείπαμε και η απόσταση ακινητοποιήσεως του οχήματος μετά τη σύγκρουση είναι 150 μέτρα. Και αυτό υποδηλώνει μια ταχύτητα μεγέθους αυτής που είπαμε νωρίτερα. Στο σημείο του ατυχήματος υπάρχει μια πινακίδα ορίου ταχύτητας 50χλμ την ώρα γιατί βρισκόμαστε πλέον εντός του οικισμού Καμάρες του Αιγίου και η παραβίαση αυτού του σημαντικού ορίου ταχύτητας των 50χλμ την ώρα στην κατοικημένη περιοχή ενέχει κίνδυνο για απώλειες ανθρώπων σε περίπτωση συγκρούσεως όπως αυτή που εξετάζεται».

Ο κ. Χόνδρος επισήμανε επίσης την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η σήμανση για το όριο ταχύτητας που πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν τους οι οδηγοί.

«Το άλλο στοιχείο που θα πρέπει να επισημανθεί είναι η απογοητευτική εικόνα της οριζόντιας και κατακόρυφης σημάνσεως της οδοποιίας , η οποία και αυτή δημιουργεί ένα περιβάλλον αναρχίας και προτρέπει στη μη τήρηση των κανόνων της οδικής ασφάλειας. Επομένως πρέπει να σκύψουμε με σοβαρότητα στη συντήρηση του οδικού δικτύου, ώστε να δημιουργηθεί και η αίσθηση του ασφαλούς κυκλοφοριακού περιβάλλοντος. Θα δώσουμε τη δική μας εκδοχή από την εξέταση του οχήματος και από την εξέταση της κοινής του ατυχήματος στην τροχαία και η τροχαία θα συνεκτιμήσει γιατί θα λάβει τις ιατροδικαστικές και τοξικολογικές εξετάσεις, το τεχνικό υπόμνημα των μηχανικών και θα δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα των αιτίων και των συνθηκών του ατυχήματος».