Κορωνοϊός: 3 νέοι θάνατοι - Κατέληξαν 84χρονος και 87χρονος

Στους 355 οι νεκροί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: 3 νέοι θάνατοι - Κατέληξαν 84χρονος και 87χρονος

Τρεις νέοι θάνατοι καταγράφηκαν ήδη σήμερα στη χώρα μας από κορωνοϊό ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από τη νόσο στους 355.

Ο πρώτος εκ των τριών νεκρών κατέληξε χθες το απόγευμα, ωστόσο θα συμπεριληφθεί σήμερα στην ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ, καθώς ο θάνατός του σημειώθηκε μετά τις 3:00 το μεσημέρι, όταν και οι υγειονομικές αρχές συγκεντρώνουν τα ημερήσια στοιχεία.

Πρόκειται για έναν 84χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Παράλληλα, σήμερα το πρωί, περί τις 9:30, κατέληξε και 87χρονος που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ο οποίος έπασχε επίσης από υποκείμενα νοσήματα, αλλά και ένας 84χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο Σύψας για το δεύτερο lockdown!

Πηγή: Protothema.gr

Κορωνοϊός: Συναγερμός σε εταιρία στο Κορωπί - 11 κρούσματα!

Συναγερμός έχει σημάνει σε εταιρεία με έδρα το Κορωπί, καθώς εντοπίστηκαν 11 κρούσματα κορωνοϊού, ενώ στο γειτονικό Μαρκόπουλο εντοπίστηκε κρούσμα σε Λύκειο.

'Οπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, στην εταιρεία, που απασχολεί 150 εργαζομένους, εντοπίστηκαν τουλάχιστον 11 κρούσματα κορωνοϊού, ενώ υπάρχει φόβος ο αριθμός να είναι μεγαλύτερος.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 359 νέα κρούσματα κορωνοϊού, με τη Αττική να βρίσκεται στο «κόκκινο», καθώς από το σύνολο μετρά 212 περιπτώσεις το τελευταίο 24ωρο. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι 69 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ καταγράφηκαν εννέα ακόμα θάνατοι, με τον τραγικό απολογισμό να ανεβαίνει στους 325. Νέα μέτρα ανακοινώνει ο Ν. Συψάς!