Αποτρόπαιο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη - Πατέρας πυροβόλησε 6 φορές τον γιο του

Φρίκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποτρόπαιο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη - Πατέρας πυροβόλησε 6 φορές τον γιο του

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, με έναν αδίστακτο πατέρα να μην δείχνει κανένα έλεος και να σκοτώνει τον γιο του, αφού τον είχε πυροβολήσει συνολικά 6 φορές.

Φρικτό έγκλημα συνέβη στη Θεσσαλονίκη σήμερα (26/4), με έναν πατέρα να πυροβολεί 6 φορές και να σκοτώνει τον γιο του, σε μια είδηση που σοκάρει την πόλη.

Η οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη έλαβε χώρα στην περιοχή Πυλαιώτικα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας πατέρας πυροβόλησε έξι φορές τον γιο του με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει, ενώ πριν λίγο καιρό μία δολοφονία έλαβε χώρα και στον Ασπρόπυργο.

Στο σημείο του εγκλήματος έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι και συνέλαβαν τον πατέρα, ο οποίος κατά πληροφορίες είναι υδραυλικός.

δολοφονία Θεσσαλονίκη

Πηγή: athensmagazine.gr

Μία άγρια οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε πριν καιρό και στην Κηφισιά

Σκότωσε την γυναίκα του και μια φίλη της για οικογενειακές διαφορές στην Κηφισιά. Το έγκλημα αυτό πάγωσε τους κατοίκους της περιοχής το απόγευμα της Τετάρτης.

Δύο γυναίκες έπεσαν νεκρές από το χέρι του εν διαστάσει συζύγου της μιας που πυροβόλησε εν ψυχρώ εναντίον τους, την ώρα που έβγαιναν από σούπερ μάρκετ στην οδό Αχαρνών 80 στην Κάτω Κηφισιά, στο οποίο εργάζονταν. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο δράστης έχει συλληφθεί, και φέρεται να είναι αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα της Τροχαίας.

Η αιτία του διπλού εγκλήματος σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά ήταν διαφορές ανάμεσα στον δράστη και την εν διαστάσει σύζυγό του για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Εξελίξεις υπήρχαν πρόσφατα και στην υπόθεση με τις άγριες δολοφονίες στην Κύπρο με νέο κύκλο καταθέσεων να ανοίγει αναφορικά με τον serial killer.

protothema.gr