Γλυκά Νερά: Γιουχάρισμα έξω από τα δικαστήρια στον 32χρονο Μπάμπη

«Να σαπίσεις στη φυλακή αλήτη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Γιουχάρισμα έξω από τα δικαστήρια στον 32χρονο Μπάμπη

Ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή οδηγήθηκε ο 32χρονος πιλότος που μετά από 37 ημέρες ομολόγησε ότι εκείνος δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Το αυτοκίνητο που μετέφερε τον συζυγοκτόνο στα δικαστήρια πέρασε πριν από λίγα λεπτά την πύλη της Ευελπίδων, συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όπως και την πρώτη φορά που οδηγήθηκε στα δικαστήρια φοράει αλεξίσφαιρο γιλέκο ενώ τριγύρω του έχει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Στο σημείο λοιπόν, υπήρχαν συγκεντρωμένοι πολίτες οι οποίοι φώναζαν «ντροπή», «να σαπίσεις στη φυλακή αλήτη», και άλλες πιο υβριστικές φράσεις. Τον κόσμος κρατούσε ένα «τείχος» αστυνομικών (ΟΠΚΕ, ΟΔΟΣ κ.ά.) για να μην υπάρξουν επεισόδια.

Νέα φωτογραφία - ντοκουμέντο από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά. Αυτή τη φορά, η εκπομπή Live News έφερε στο φως της δημοσιότητας μία νέα φωτογραφία μέσα από τη μεζονέτα.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Ευαγγελάτος, στην εκπομπή προβλήθηκε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται η κάμερα που υπήρχε στο σαλόνι.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, Βασίλης Λαμπρόπουλος, ίσως η φωτογραφία αυτή αποτελεί το πιο σημαντικό στοιχείο της έρευνας, καθώς βοήθησε αρκετά της αρχές για να διαλευκάνουν το έγκλημα. Το γεγονός ότι ο 33χρονος πιλότος δεν πέταξε όλη την κάμερα, αλλά την κάρτα μνήμης μόνο, έκανε τις αρχές να υποπτευθούν πως δεν έγινε τελικά ληστεία στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.