Φολέγανδρος: Συγκλονίζει η ιατροδικαστική εξέταση - Έτσι σκότωσε την Γαρυφαλλιά ο 30χρονος

«Την χτύπησε και την έσερνε στα βράχια».

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φολέγανδρος: Συγκλονίζει η ιατροδικαστική εξέταση - Έτσι σκότωσε την Γαρυφαλλιά ο 30χρονος

Στοιχεία που συγκλονίζουν από την ιατροδικαστική έκθεση έρχονται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς απολογείται ενώπιον του ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA ο ιατροδικαστής έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο 30χρονος τη χτύπησε, την έσυρε και την έριξε από τον γκρεμό για να καταλήξει ζωντανή μέσα στο νερό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση για την δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στην Φολέγανδρο

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, τα σημάδια δεν επιδέχονταν αμφισβήτηση. Προ ημερών και προτού ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή, ο ιατροδικαστής, ήταν πεπεισμένος πως η 26χρονη ξυλοκοπήθηκε και ανέμενε τις φωτογραφίες από το σημείο όπου δολοφονήθηκε προκειμένου να προχωρήσει σε σύγκριση με τα τραύματα και να διαπιστώσει αν ο 30χρονος την χτύπησε πρώτα με τα χέρια του ή αν την έριξε από τα βράχια και μετά τη χτύπησε. Ο κ. Μπογιόκας θεωρούσε δεδομένο πως οι μώλωπες στα μάτια της Γαρυφαλλιάς ήταν από γροθιές.

Η ιατροδικαστική έκθεση λοιπόν δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Ο 30χρονος γρονθοκόπησε τη σύντροφό του τόσο πολύ, που εκείνη δεν μπορούσε να αντιδράσει. Και όπως ήταν πεσμένη στο έδαφος, σύμφωνα με τα τραύματα στη σορό της, δεν σταμάτησε. Την έπιασε, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.

Ο κοπέλα, αφού ξυλοκοπήθηκε και σύρθηκε στα βράχια, πετάχτηκε στη θάλασσα από τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο της όπου και βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό, μιας και ήταν αναίσθητη με, ζωντανή δε.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η μητέρα της Γαρυφαλλιάς

Ανείπωτος είναι ο πόνος που αισθάνεται η μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στις διακοπές τους στη Φολέγανδρο. Η κυρία Αλέκα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και «ράγισε καρδιές» με τα λόγια της.

Μετά τις σπαρακτικές εικόνες που κυκλοφόρησαν από την κηδεία της άτυχης κοπέλας, η μητέρα της αναφέρθηκε στον δράστη και εξήγησε πως αν ήθελε είχε την ευκαιρία να σώσει το παιδί της.

«Η δικαιοσύνη θα τα βρει όλα. Είχε μια ευκαιρία να τη σώσει όταν έπεσε στο νερό και ήταν ζωντανή. Είχε εκείνη τη στιγμή μια ευκαιρία να σώσει το παιδί μου, να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και να το σώσει.

Υπήρχε μια ευκαιρία να τη σώσει. Είχε και άλλη μια ευκαιρία να μην τη ρίξει μέσα, να είναι ψύχραιμος και να πει δε θα τη ρίξω. Από τη στιγμή που την έριξε και ήταν ζωντανή, το παιδί μου πνίγηκε και είχε αυτήν την ευκαιρία και δεν το έκανε. Για μένα τη σκότωσε δυο φορές», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της Γαρυφαλλιάς στο δελτίο του Star.