Επίθεση με βιτριόλι: Ξέσπασε η μητέρα της Ιωάννας για την κατηγούμενη - «Είναι δειλή και απάνθρωπη»

Οι δηλώσεις της με αφορμή την απουσία της από την σημερινή δίκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επίθεση με βιτριόλι: Ξέσπασε η μητέρα της Ιωάννας για την κατηγούμενη - «Είναι δειλή και απάνθρωπη»

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε η μητέρα της Ιωάννας Παλιοσπύρου, με αφορμή την σημερινή δίκη που τελικά μεταφέρθηκε για τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η 35χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι παρευρεύθηκε στο δικαστήριο, ωστόσο η κατηγορούμενη αποφάσισε να μην εμφανιστεί, με την Ιωάννα να απογοητεύεται, καθώς ήθελε να κοιτάξει κατάματα την γυναίκα που της κατέστρεψε ολοκληρωτικά την ζωή.

Η μητέρα της, μετά τις δηλώσεις της έξω από το δικαστήριο, μίλησε στο t-live και ήταν φανερά θυμωμένη και απογοητευμένη.

Η νέα δήλωση της μητέρας της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την κατηγορούμενη

«Περιμένουμε να αρχίσει η δίκη, να έρθει αυτή, να μην την πω… Και τελικά δεν έχει έρθει. Είναι δειλή και απάνθρωπη» είπε χαρακτηριστικά.

«Έδειξε πόσο δειλή είναι» - Η πρώτη δήλωση έξω από το εφετείο

Μεταφέρθηκε για τις 30 Σεπτεμβρίου η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου από την 36χρονη Έφη, που έγινε πριν από ενάμιση χρόνο στην περιοχή της Καλλιθέας. Μάλιστα, η κατηγορούμενη, αποφάσισε να μην παρευρεθεί στο δικαστήριο και αντί αυτού βρέθηκε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόλου, προκειμένου να την υπερασπίσει.

Σύμφωνα με την Κέλλη Χεινοπώρου και το Πρωινό, η Ιωάννα κάθισε μέσα στην αίθουσα μαζί με την μητέρα της και όταν άκουσε την δήλωση της κατηγορουμένης ότι δεν θα παραστεί στο δικαστήριο, ήταν φανερά απογοητευμένη.

Με το άκουσμα πως η 36χρονη δεν θα παρευρεθεί, αλλά και πως η δίκη πήρε παράσταση για τις 30 του Σεπτέμβρη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναχώρησε από το εφετείο. Ωστόσο, θέλησε κατά την έξοδο της να κάνει δηλώσεις στις κάμερες.

«Για ακόμα μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά.