Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την αναβολή της δίκης

«Τα εκατοντάδες μηνύματα που έλαβα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την αναβολή της δίκης

Χθες 15/9 η Ιωάννα Παλιοσπύρου, βρέθηκε στο δικαστήριο με σκοπό να αντιμετωπίσει την 36χρονη που της επιτέθηκε με βιτριόλι. Ωστόσο, όχι μόνο η γυναίκα αυτή δεν πήγε στην δίκη, αλλά η υπόθεση μεταφέρθηκε για τις 30 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα Πέμπτη 16/9, στο Πρωινό, προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας μετά τα όσα σημειώθηκαν. Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινωπόρου παρουσίασε όλο το ρεπορτάζ.

Αυτές είναι οι δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Τα εκατοντάδες μηνύματα που έλαβα, όχι μόνο από φίλους και συγγενείς, αλλά και από άγνωστο κόσμο που δεν γνωρίζω καν, με συγκίνησαν τόσο πολύ. Ο κόσμος που είδα έξω από το δικαστήριο που έφτασε για να μου συμπαρασταθεί, μου έδωσε κουράγιο και ελπίδα, ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η μεγάλη απόφαση που πήρε μετά την αναβολή της χθεσινής δίκης

Γενναία, ψύχραιμη και αξιοπρεπής. Οι τρεις αυτές λέξεις μπορούν να χαρακτηρίσουν τη χθεσινή παρουσία της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, εκεί όπου ξεκίνησε η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στις 20 Μαΐου του 2021 από την 36χρονη!

Η νεαρή κοπέλα, που είδε τη ζωή της να αλλάζει με τον πλέον βίαιο τρόπο, βρήκε χθες τη δύναμη να αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο τη γυναίκα που της σημάδεψε τη ζωή. Μόνο που η αντίδικός της επέλεξε να μην βρεθεί απέναντί της, σε αυτή την πρώτη συνεδρίαση. Το εδώλιο ήταν κενό και η 36χρονη εκπροσωπήθηκε, όπως έχει το δικαίωμα από τους δικηγόρους της.

Η εμφάνιση της 35χρονης Ιωάννας στο δικαστήριο με τη μάσκα στο πρόσωπο, το λευκό καπέλο και τα γάντια στα χέρια συγκλόνισε. Μόλις λίγα λεπτά πριν την έναρξη της δίκης η κοπέλα συνοδευομένη από τους δικηγόρους της, Απόστολο Λύτρα και Νίκο Αλεξανδρή, τους γονείς της και τον αδελφό της, μπήκε στον προαύλιο χώρο των δικαστηρίων. Οι δημοσιογράφοι την περικύκλωσαν για μια δήλωση, όμως εκείνη δεν είπε λέξη. Μόνο γύρισε κάποια στιγμή και με το βλέμμα της και έδειχνε να αναζητεί την μητέρα της. Όταν πια ολοκληρώθηκε η χθεσινή διαδικασία, η Ιωάννα... Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr