Επίθεση με βιτριόλι: Δεν αντάλλαξαν ούτε ένα βλέμμα Ιωάννα και Έφη στην 3η δίκη

Οι κινήσεις της κατηγορούμενης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Δεν αντάλλαξαν ούτε ένα βλέμμα Ιωάννα και Έφη στην 3η δίκη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η 3η δίκη για την επίθεση στην Ιωάννα με βιτριόλι στην περιοχή της Καλλιθέας πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Συγκεκριμένα, σήμερα 5/10 θα καταθέσουν ως μάρτυρες οι θεράποντες ιατροί της. Είναι αυτοί που έζησαν λεπτό προς λεπτό την προσπάθεια της να κρατηθεί στη ζωή μετά την ποσότητα του καυστικού υγρού που δέχθηκε στο πρόσωπο και το σώμα της.

Να σημειώσουμε επίσης, πως το θύμα μέσω των συνηγόρων της αναμένεται να ζητήσει εγγράφως από το δικαστήριο να κληθούν δύο νέοι μάρτυρες, προκειμένου να διαλευκανθεί εάν υπήρξαν συνομιλίες της κατηγορούμενης πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι με έναν 36χρονο άνδρα. Οπως λέει η πλευρά του θύματος, ο άνδρας αυτός μέσω δικηγόρου έχει αναφέρει ότι η κατηγορούμενη του είχε ζητήσει να παρακολουθεί το θύμα και να την προμηθεύσει με βιτριόλι.

Δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα Ιωάννα - Έφη

Η κατηγορούμενη μπήκε από την άκρη της αίθουσας, κοιτώντας ευθεία και κάθισε στη θέση της. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου καθόταν ήδη και τα βλέμματα των δυο γυναικών δεν συναντήθηκαν. Παρόλο που στην δεύτερη δίκη η Ιωάννα δεν σταματούσε να την κοιτάζει επίμονα.

«Έβριζε όλη μέρα! Το ντύσιμό της ήταν πολύ προκλητικό» - Νέες αποκαλύψεις για την κατηγορούμενη

Στην εκπομπή T- Live μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (1/10) πρώην συνάδερφος της 36χρονης κατηγορούμενης που επιτέθηκε πριν ενάμιση χρόνο στην Ιωάννα Παλιοσπύρου με βιτριόλι και παραμένει αμετανόητη στις φυλακές.Οι δύο τους εργαζόντουσαν μαζί σε μια πολυεθνική εισπρακτική εταιρία.

Όπως ανέφερε η συγκεκριμένη γυναίκα, τους είχε κάνει μεγάλη εντάση η έντονη εμφάνιση της κατηγορούμενης καθώς και ο τρόπος με τον οποίο μιλούσε μιας και πολλές φορές έκλεινε το τηλέφωνο στους πελάτες.

«Στην εκπαίδευση μας είχαν μάθει ότι θα απαντήσουμε πολλούς τύπους οφειλετών. Κάθε τύπο έπρεπε να τον αντιμετωπίζουμε αναλόγως. Η συγκεκριμένη αφού δεν μπορούσε να του μιλήσει άσχημα λόγω των οδηγιών που είχαμε, μόλις έκλεινε το τηλέφωνο έβριζε κυριολεκτικά όλη την ημέρα…

Μπορούσε να ήταν 300 γραμμές την ημέρα, 300 βρισιές. Απολύθηκε το 2011 ή 2012, πιθανότατα για τον τρόπο που την άκουγαν οι αρμόδιοι. Άλλος λόγος απόλυσης είναι και η μη παραγωγή. Μας έκανε εντύπωση η καθημερινής της εμφάνιση. Είχε μακριά μαλλιά ξανθά και δεν έφευγε τρίχα. Γόβες και ψηλά τακούνια διαφορετικά κάθε μέρα και το ντύσιμό της ήταν πολύ προκλητικό.».