Επίθεση με βιτριόλι: Έφτασαν στο δικαστήριο Ιωάννα και Έφη - Ανέκφραστη η δράστιδα

Οι πρώτες εικόνες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Έφτασαν στο δικαστήριο Ιωάννα και Έφη - Ανέκφραστη η δράστιδα

Έφτασε πριν λίγα λεπτά στο δικαστήριο η 36χρονη Έφη, προκειμένου να απολογηθεί για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Ενώ, λίγο νωρίτερα έφτασε και το θύμα μαζί με τους δικηγόρους της με σκοπό να ακούσει τι έχει να πει η γυναίκα που την σημάδεψε για μια ζωή.

Η απολογία της 36χρονης, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς έχει επιχειρήσει να δημιουργήσει την εντύπωση πως η ίδια και το θύμα μοιράζονται το ίδιο μυστικό. «Ιωάννα εσύ ξέρεις γιατί έγινε όλο αυτό», ήταν το μοναδικό σχόλιο που έκανε η κατηγορούμενη απευθυνόμενη στο θύμα της αμέσως μετά την συγκλονιστική κατάθεση του.

Σοκάρουν οι πρώτες φωτογραφίες από τα ρούχα της την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε άλλο ένα σοκαριστικό αποκλειστικό με φωτογραφίες από την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι. Σύμφωνα με την εκπομπή του ALPHA, T-Live φαίνονται για πρώτη φορά τα ρούχα που φορούσε εκείνη την ημέρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου το πως μεταμορφώθηκαν μετά από το καυστικό υγρό που έπεσε πάνω της.

Η τσάντα, το πουκάμισο, η ζώνη και το παντελόνι της Ιωάννας Παλιοσπύρου είναι σχεδόν λιωμένα από το καυστικό υγρό ενώ οι εικόνες ανατριχιάζουν. Μάλιστα να τονίσουμε πως στην κατάθεσή της είχε αναφέρει χαρακτηριστικά το πως βίωσε το αποτρόπαιο περιστατικό:

«Μου έριξε το βιτριόλι που εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα τι ήταν και έφυγε τρέχοντας. Θέλω να σας πω ότι λούστηκα με αυτό το υγρό, το ένιωσα παντού πάνω μου. Ήμουν παντού στο σώμα μου λουσμένη και κατευθείαν μου ήρθε η μυρωδιά.

Το πρώτο πράγμα ήταν να τρέξω για κάποια βοήθεια. Θυμήθηκα ότι είχε φαρμακείο δίπλα και έτρεξα προς το φαρμακείο. Οι πόνοι ήταν φρικτοί, δεν έβλεπα καθόλου από το ένα μάτι. Μπήκα μέσα στο φαρμακείο ουρλιάζοντας, οι άνθρωποι δεν καταλάβαιναν τι έλεγα, πανικοβλήθηκαν».