Ικαρία! Εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη 34χρονη αστροφυσικός! (Βίντεο)

Τραγικός ο επίλογος...

Ικαρία! Εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη 34χρονη αστροφυσικός! (Βίντεο)

Εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη 34χρονη αστροφυσικός που εξαφανίστηκε στην Ικαρία!

Τραγικός ο επίλογος στην εξαφάνιση της 34χρονης αστροφυσικού καθώς νωρίς σήμερα το απόγευμα εντοπίστηκε νεκρή, σχετικά κοντά στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Ικαρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ βρέθηκε σε απόκρημνο σημείο σε μια χαράδρα στην περιοχή Καταφύγι, σε απόσταση 5 χλμ. από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με τον σύντροφό της. Αυτή τη στιγμή προσεγγίζουν οι διασώστες.

Στο σημείο σπεύδουν ειδικά κλιμάκια της Αστυνομίας και του Λιμενικού προκειμένου να ανασύρουν τη σορό ώστε να γίνει και η ταυτοποίησή της.

Πηγή: iefimerida.gr

Εξαφάνιση Ικαρία: Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στο θρίλερ της αστροφυσικού! Βρέθηκε το στίγμα του κινητού της!

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 34χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία. Βρέθηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού της.

Οι ερευνητικές ομάδες έχουν ήδη ενισχυθεί από ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. -που φέρει εξειδικευμένες συσκευές γεωεντοπισμού- το οποίο μετέβη στην Ικαρία με ελικόπτερο του στρατού. Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών, ωστόσο, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί το κινητό τηλέφωνο της Βρετανίδας αστροφυσικού, το οποίο αποτελεί το σημαντικότερο «κλειδί» ώστε να εξιχνιαστεί η εξαφάνιση.

Εξαφάνιση Ικαρία: Σπάει την σιωπή του ο ξενοδόχος για την αστροφυσικό! «Το είδα με τα μάτια μου...»!

Σε δύσβατο, θαμνώδες σημείο του Κεραμέ Ικαρίας το τελευταίο στίγμα

Οπως εξηγεί στο iefimerida ο Μιχάλης Χριστοδούλου, επικεφαλής της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Ικαρίας (ΕΠΟΜΕΑ Ικαρίας), οι διασώστες έχουν ήδη «χτενίσει» μια πολύ μεγάλη περιοχή και από το πρωί της Τετάρτης επιχειρούν να προσεγγίσουν το τελευταίο στίγμα.

«Ερευνήσαμε όλον τον τομέα του Κεραμέ, δηλαδή πέριξ του ξενοδοχείου όπου διέμενε η 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ με τον σύντροφό της. Μιλάμε για μια έκταση 10 χιλιομέτρων, αν το δεις σε ευθεία. Εχουμε όλη τη διαδρομή που περπάτησε, καθώς μας έστειλε στίγματα η Πολιτική Προστασία της Κύπρου», σημειώνει ο κ. Χριστοδούλου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το τελευταίο στίγμα του κινητού της είναι σε πολύ δύσβατη περιοχή του Κεραμέ Ικαρίας. Είναι σε σημείο του Φάρου Κεραμέ. Θα δούμε πώς βρέθηκε εκεί. Θεωρούμε ότι μπορεί να χρειαστούν έως και δύο ημέρες για να φτάσουμε στο συγκεκριμένο σημείο. Θα χρειαστεί να κοπούν δενδρύλλια και θάμνοι».

Πηγή: iefimerida.gr

Ικαρία: Συγκλονιστικές εξελίξεις με την εξαφάνιση της 34χρονης! «Άκουσα φωνές στο δωμάτιο»!

Συγκλονιστικές εξελίξεις με την εξαφάνιση της 34χρονης από την Ικαρία! Μάρτυρας αποκαλύπτει: «Άκουσα φωνές στο δωμάτιο»!

Ξετυλίγεται ώρα με την ώρα το κουβάρι των αποκαλύψεων της εξαφάνισης - θρίλερ της 35χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού, Νάταλι Κρίστοφερ, στην Ικαρία. Συγκλονιστικά στοιχεία, που ρίχνουν φως στην υπόθεση, έρχονται να προστεθούν στον δρόμο της εξιχνίασης.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η καμαριέρα του ξενοδοχείου όπου διέμενε η τουρίστρια ανέφερε πως άκουσε φωνές από το δωμάτιό της, λίγες ώρες προτού χαθούν τα ίχνη της γυναίκας.

Στο επίκεντρο των εξονυχιστικών ερευνών που διεξάγονται στην Ικαρία, τίθεται πλέον και συγκεκριμένη διαδρομή.

Σύμφωνα με το Sigmalive, το τελευταίο στίγμα που εντοπιζόταν από το κινητό τηλέφωνο της αγνοούμενης, ήταν από την περιοχή των «Φούρνων». Αυτό συνέβαινε επειδή το κινητό της τηλέφωνο «έπαιρνε σήμα» από το απέναντι νησί και όχι από αυτό της Ικαρίας. Ωστόσο από την ώρα που απενεργοποιήθηκε η κεραία στους «Φούρνους», εντοπίστηκαν νέα στίγματα από το κινητό τηλέφωνο της 35χρονης, που οδηγούν σε συγκεκριμένη περιοχή.

Νωρίτερα, ο σύντροφος της 35χρονης ζήτησε, μέσω του ΑΝΤ1, να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, ώστε να βρεθεί το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου το οποίο ήταν ανοιχτό.

«Χρειάζομαι από την Google και το Facebook να αποκαλύψουν την τοποθεσία του κινητού της κοπέλας. Το κινητό της είναι ανοιχτό για περισσότερες από 24 ώρες και αδυνατούμε να βρούμε την ακριβή της τοποθεσία. Σταματήσαμε να την καλούμε για να κρατήσει η μπαταρία» δήλωσε ο ίδιος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζει η αποκαλυπτική δήλωση της καμαριέρας στον ξενοδόχο και την ΕΛ.ΑΣ.: «Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ».

Οι αστυνομικές Αρχές του νησιού φέρονται να έχουν εντοπίσει κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ζευγαριού. Ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν το αίμα που βρέθηκε οφείλεται σε φυσικά αίτια ή σε κάποιο χτύπημα. Σύμφωνα με τον σύντροφό της, το πρωί εκείνης της ημέρας είχε ανοίξει η μύτη της 35χρονης.

Οι Αρχές σφράγισαν από την πρώτη στιγμή το δωμάτιο που διέμενε το ζευγάρι από τις 3 Αυγούστου Ο σύντροφος της αστροφυσικού φιλοξενείται, από τη Δευτέρα, σε άλλο δωμάτιο του ίδιου καταλύματος.

Την ίδια ώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φίλοι και συγγενείς της αγνοούμενης κάνουν δημόσια έκκληση σε όποιον έχει την οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί, εθελοντές και κάτοικοι με τη συνδρομή ενός ελικοπτέρου χτενίζουν το νησί για να βρουν τη Νάταλι Κρίστοφερ.

Η 35χρονη φέρεται να έφυγε από το δωμάτιο ώστε να πάει για τρέξιμο. Στη συνέχεια δεν επέστρεψε.

«Στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας μας πήρε τηλέφωνο η καμαριέρα και μας είπε ότι το παιδί εδώ ανησυχεί για τη σύντροφό του η οποία από τις 8:00 η ώρα το πρωί λείπει και δεν έχει δώσει σημεία ζωή. Αμέσως ενημερώσαμε Αστυνομία και Πυροσβεστική και παρά πολύ γρήγορα άρχισαν οι ενέργειες» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του τουριστικού καταλύματος στην Ικαρία.

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες το πρωί στην Ικαρία οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της 34χρονης αστροφυσικού Natalie Christopher.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές του νησιού φέρονται να έχουν εντοπίσει κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ζευγαριού. Ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν το αίμα που βρέθηκε οφείλεται σε φυσικά αίτια ή σε κάποιο χτύπημα. Σύμφωνα με τον σύντροφό της, το πρωί εκείνης της ημέρας είχε ανοίξει η μύτη της 34χρονης.

Πάντως η επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη αξιοποιώντας οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να τους οδηγήσει στα ίχνη της 34χρονης γυναίκας. Το απόγευμα της Τρίτης αναχώρησε από την Αθήνα και ένα ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας. Μεταβαίνει στην Ικαρία για να συνδράμει στις έρευνες των επίγειων δυνάμεων που είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό της 34χρονης αστροφυσκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές σφράγισαν από την πρώτη στιγμή το δωμάτιο που διέμενε το ζευγάρι από τις 3 Αυγούστου και από χθες ο σύντροφος της αστροφυσικού φιλοξενείται σε άλλο δωμάτιο του ίδιου καταλύματος.

Την ίδια ώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φίλοι και συγγενείς της αγνοούμενης κάνουν δημόσια έκκληση σε όποιον έχει την οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Τι είπε στο protothema.gr o άνθρωπος που νοίκιασε στο ζευγάρι το δωμάτιό του

Ο άνθρωπος που νοίκιασε τα δωμάτια στο ζευγάρι μίλησε στο protothema.gr.:

«Εμείς ειδοποιήσαμε την αστυνομία, επειδή το παιδί ήταν πολύ ανήσυχο. Μας είπε "παιδιά, εδώ και τρεις ώρες δεν ξέρω πού βρίσκεται. Πήγε για τζόκινγκ στις οχτώ το πρωί". Στις 9.30 την πήρε τηλέφωνο, γιατί είχε έρθει το πρωινό, και στις δώδεκα έπρεπε να ελευθερώσουν το δωμάτιο. Η κοπέλα του ανέφερε ότι είναι σε μια ανηφόρα, σε ένα μονοπάτι, και ότι "δεν μπορώ να γυρίσω γρήγορα και θα γυρίσω σιγά σιγά, μην ανησυχείς". Πήγε δέκα, πήγε έντεκα, την έπαιρνε ο άνθρωπος τηλέφωνο και δεν απαντούσε, ενημερωθήκαμε εμείς, ενημερώσαμε αστυνομία και πυροσβεστική, άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση».

«Δεν ξέρουμε ακριβώς σε ποια περιοχή είχε πάει. Δυο ημέρες είχανε κράτηση. Το παιδί είναι από Κύπρο, η κοπέλα μάλλον είναι Αγγλίδα. Έχουμε τα στοιχεία της κράτησης», ανέφερε ακόμη ο κ. Βασίλης.

Όπως επισημαίνει στο protothema.gr, δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη του κάποιος τσακωμός μεταξύ του ζευγαριού. «Ένα ωραίο ζευγαράκι, η κοπέλα μιλούσε και λίγο ελληνικά. Γύρω στα 34 αλλά εγώ την έκανα πιο μικρούλα. Μας ενημέρωσε η κοπέλα που τους πήγε το πρωινό».

«Το κινητό της κοπέλας χτυπούσε, απλώς δεν απαντούσε. Αυτό ήταν που τον ανησύχησε και έτσι ξεκίνησε. Το στίγμα της δείχνει τους Φούρνους, εκεί που είναι η κεραία κινητής τηλεφωνίας».