Ικαρία: "Σπάραξε" ο σύντροφος της αστροφυσικού! «Να πεις σε όλους...»!

Το μήνυμα του "λυγίζει"...

Ικαρία:

Σπάραξε ο σύντροφος της αστροφυσικού που βρέθηκε νεκρή στην Ικαρία όπου είχε πάει για διακοπές, έπειτα από περίπατο.

Η 34χρονη βρέθηκε σε απόκρημνο σημείο σε μια χαράδρα στην περιοχή Καταφύγι, σε απόσταση 5 χλμ. από το ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Ο σύντροφός της, ο οποίος την ώρα που έχασε τη ζωή της βρισκόταν στο ξενοδοχείο σπάραξε με ένα μήνυμα που έστειλε σε διασώστη για να τους ευχαριστήσει. Μάλιστα, δημοσίευσε τα μηνύματα τους.

«Να πεις σε όλους τους λεβέντες που βοήθησαν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πολιτική προστασία, εθελοντές πυροσβέστες... Ευχαριστώ», έγραψε ο Κυριάκος.

Αστροφυσικό Ικαρία νεκρή

Ικαρία: Αυτό είναι το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της 34χρονης αστροφυσικού!

Αυτό είναι το σημείο στην Ικαρία, που εντοπίστηκε η σορός της άτυχης 34χρονης αστροφυσικού!

Σε απόσταση μικρότερη του 1 χλμ. από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Ικαρία με τον Κύπριο σύντροφό της, βρέθηκε νεκρή η 34χρονη αστροφυσικός Νάταλι Κρίστοφερ.

Τη σορό της εντόπισε σε χαράδρα με μεγάλο βάθος στην περιοχή «Εξω Φάρος εθελοντής» πυροσβέστης που βοηθούσε στις εκταταμένες έρευνες στην Ικαρία για τον εντοπισμό της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και όλες οι δυνάμεις που συμμετείχαν στις έρευνες συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να βοηθήσουν στη διαδικασία ανάσυρσης της σορού. Η σορός βρέθηκε σε μεγάλο βάθος, η 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ αναγνωρίστηκε από τα ρούχα της, ενώ φαίνεται ότι την έχει καταπλακώσει και μεγάλος βράχος που αποκολλήθηκε κατά την πτώση της.

Το σημείο στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 34χρονη αστροφυσικός στην Ικαρία
Στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η αστροφυσικός έχει σπεύσει και ασθενοφόρο για να παραλάβει τη σορό της.

Η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ εντοπίστηκε σε δύσβατη χαράδρα με μεγάλο βάθος στην περιοχή «Εξω Φάρος».

Είχαν προηγηθεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό της σορού της 34χρονης, ενώ φαίνεται ότι αξιοποιήθηκαν όλες οι πληροφορίες που τους παρασχέθηκαν μέσω της τεχνολογίας. Συνεργάστηκαν με ειδικούς και κατάφεραν- μέσω του σήματος που εξέπεμψε το κινητό τηλέφωνο της 34χρονης- και με τη βοήθεια των δορυφορικών συστημάτων που πλέον είναι εξοπλισμένα τα περισσότερα κινητά, εστίασαν στη χαράδρα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Ικαρία: Αυτό είναι το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της 34χρονης αστροφυσικού!

Ικαρία: Αυτό είναι το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της 34χρονης αστροφυσικού!

Πηγή: iefimerida.gr

Εξαφάνιση Ικαρία: Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στο θρίλερ της αστροφυσικού! Βρέθηκε το στίγμα του κινητού της!

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 34χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία. Βρέθηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού της.

Οι ερευνητικές ομάδες έχουν ήδη ενισχυθεί από ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. -που φέρει εξειδικευμένες συσκευές γεωεντοπισμού- το οποίο μετέβη στην Ικαρία με ελικόπτερο του στρατού. Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών, ωστόσο, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί το κινητό τηλέφωνο της Βρετανίδας αστροφυσικού, το οποίο αποτελεί το σημαντικότερο «κλειδί» ώστε να εξιχνιαστεί η εξαφάνιση.

Εξαφάνιση Ικαρία: Σπάει την σιωπή του ο ξενοδόχος για την αστροφυσικό! «Το είδα με τα μάτια μου...»!

Σε δύσβατο, θαμνώδες σημείο του Κεραμέ Ικαρίας το τελευταίο στίγμα

Οπως εξηγεί στο iefimerida ο Μιχάλης Χριστοδούλου, επικεφαλής της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Ικαρίας (ΕΠΟΜΕΑ Ικαρίας), οι διασώστες έχουν ήδη «χτενίσει» μια πολύ μεγάλη περιοχή και από το πρωί της Τετάρτης επιχειρούν να προσεγγίσουν το τελευταίο στίγμα.

«Ερευνήσαμε όλον τον τομέα του Κεραμέ, δηλαδή πέριξ του ξενοδοχείου όπου διέμενε η 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ με τον σύντροφό της. Μιλάμε για μια έκταση 10 χιλιομέτρων, αν το δεις σε ευθεία. Εχουμε όλη τη διαδρομή που περπάτησε, καθώς μας έστειλε στίγματα η Πολιτική Προστασία της Κύπρου», σημειώνει ο κ. Χριστοδούλου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το τελευταίο στίγμα του κινητού της είναι σε πολύ δύσβατη περιοχή του Κεραμέ Ικαρίας. Είναι σε σημείο του Φάρου Κεραμέ. Θα δούμε πώς βρέθηκε εκεί. Θεωρούμε ότι μπορεί να χρειαστούν έως και δύο ημέρες για να φτάσουμε στο συγκεκριμένο σημείο. Θα χρειαστεί να κοπούν δενδρύλλια και θάμνοι».

Πηγή: iefimerida.gr