Καιρός σήμερα: Με τι θερμοκρασίες φεύγει ο Σεπτέμβρης;

Δείτε αναλυτικά...

Καιρός σήμερα: Με τι θερμοκρασίες φεύγει ο Σεπτέμβρης;

Με τις θερμοκρασίες φεύγει σήμερα ο Σεπτέμβρης, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού; Δείτε αναλυτικά...

Καλοκαιρινή θα είναι σήμερα η Δευτέρα, όπως αναφέρει η ΕΜΥ, προβλέπεται ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, με την θερμοκρασία να ξεπερνά τους 30 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα είναι δυτική έως 4 μποφόρ, ενώ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Αναμένονται μάλιστα και τοπικές ομίχλες.

Η πρόγνωση του καιρού
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και σταδιακά δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχονται χιόνια από την Πέμπτη! Ποιες περιοχές θα δουν... άσπρη μέρα;

Έρχονται χιόνια από την Πέμπτη, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού. Ποιες περιοχές θα δουν άσπρη μέρα όπως είπε ο Σάκης Αρναούτογλου;

Το καλοκαίρι θα συνεχιστεί μέχρι και την Τετάρτη σε ολόκληρη την Ελλάδα, όμως από την Πέμπτη έρχεται και θα καταφέρει να επηρεάσει την βόρεια χώρα και τα κεντρικά, η πρώτη ψυχρή διαταραχή του φετινού χειμώνα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου έχει γνωστοποιήσει εδώ και μέρες αυτή την τάση για σημαντική αλλαγή στον καιρό, που θα έχει ως αποτέλεσμα ακόμα και να εμφανιστούν τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας.