Νεκρή στα 38 της η σύζυγος επιχειρηματία!

Έδινε μάχη με τον καρκίνο!

Νεκρή στα 38 της η σύζυγος επιχειρηματία!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι έπεσε νεκρή στα 38 της η σύζυγος επιχειρηματία!

Πιο συγκεκριμένα, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών η Ευαγγελία Βαλιώτη-Κολοβέτσιου μετά από άνιση μάχη που έδωσε με την επάρατο νόσο.

Πέθανε η Πολυξένη Καραζήση!

Ήταν παντρεμένη με τον γνωστό Λαρισαίο επιχειρηματία Νίκο Κολοβέτσιο, (συνιδιοκτήτης του «Φρούριου») και μητέρα ενός μικρού παιδιού του Βασίλη.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 15:00 από τον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στο Αλκαζάρ.

Συναγερμός! Θρίλερ με την εξαφάνιση της γυναίκας γνωστού Έλληνα επιχειρηματία!

Συναγερμός έχει σημάνει με την εξαφάνιση της γυναίκας γνωστού Έλληνα επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στις Σέρρες. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 58χρονης .

Την εξαφάνιση της 58χρονης καλύπτει «πέπλο» μυστηρίου, αφού- σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές- το αυτοκίνητό της βρέθηκε στην περιοχή της Χρυσοπηγής και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, όπου και εξετάζεται μέχρι αυτή την ώρα εξονυχιστικά.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει μία επιχείρηση για τον εντοπισμό της 58χρονης, η οποία εκτυλίσσεται στην περιοχή της Χρυσοπηγής, όπου και βρέθηκε το αυτοκίνητό της. Συναγερμός στην Αθήνα! Εξαφανίστηκε 15χρονος!

Στην επιχείρηση συμμετέχουν αστυνομικοί, ειδικά εκπαιδευμένος αστυνομικός σκύλος, πυροσβέστες και άνδρες της ΕΜΑΚ.

Πηγή: enikos.gr

Πένθος! Νεκρός στα 58 του Έλληνας επιχειρηματίας!

Νεκρός στα 58 του βρέθηκε Έλληνας επιχειρηματίας και στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του, οι φίλοι του, αλλά και όσοι τον γνώριζαν.

Απεβίωσε ο αρτοποιός Νικόλαος Ελευθ. Γριζόπουλος. Η κηδεία του τελέστηκε την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Ελασσόνα.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του την σύζυγό του Ρίκα Νικ. Γριζοπούλου, τα παιδιά του, τους γονείς του, αδέλφια και ανίψια. Σοκ! Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας!

Νεκρός στα 58 του Έλληνας επιχειρηματίας

Θρήνος! «Έφυγε» στα 53 του ο Παντελής Κουκής!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι πέθανε στα 53 του ο Παντελής Κουκής!

Ο ίδιος, αποτέλεσε από τις πιο εμβληματικές μορφές στο σωματείο του Ρωμανού και ήταν από τους αγαπητούς ανθρώπους της περιοχής, αφήνοντας πίσω δύο παιδιά. Το τελευταίο αντίο στον Παντελή Κουκή θα πουν συγγενείς, φίλοι και εκπρόσωποι του σωματείου, αύριο Κυριακή στις 11 στον Ιερό Ναό των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Ρωμανό.

Θρήνος! Νεκρός ο Ευάγγελος Γρουσόπουλος!

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ομάδας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια Κουκή. Σύσσωμη η οικογένεια του Ρωμανού θα είναι δίπλα στους οικείους του σε αυτές τις δύσκολες ώρες».

Θρήνος! Νεκρός στα 46 του ο Γιώργος Πεσματζόγλου!

Θρήνος έχει ξεσηκωθεί με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός στα 46 του ο Γιώργος Πεσματζόγλου!

Ο Γιώργος γεννήθηκε στη Πάτρα το 1972. Ήταν το δεύτερο παιδί του Αναστασίου και της Ελένης Πεσματζόγλου.

Πέθανε ο Αντώνης Τοράκης! Πότε είναι η κηδεία του;

Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ζούσε μεταξύ Ελλάδας και Κούβας, όπου και εργαζόταν ως ταξιδιωτικός πράκτορας. Οι συγγενείς και όλοι όσοι τον γνώριζαν, θα τον αποχαιρετήσουν αύριο στις 16:00 μμ, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στο 1ο Δημοτικό Κοιμητηρίου Πατρών.

Νεκρός στο σπίτι του ο Νίκος Λάγιος!

Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε ο Νίκος Λάγιος, σκορπώντας τη θλίψη με τον ξαφνικό του θάνατο!

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την απώλεια του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Νίκος Λάγιος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης στο διαμέρισμα του, στην περιοχή της Αγυιάς.

Με βάση τα πρώτα στοιχεία ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Παγκόσμιος θρήνος! Πέθανε ο Ρούντι Γκέτεντορφ!

Ο Νίκος Λάγιος είχε δραστηριοποιηθεί για πολλά χρόνια στον χώρο της εστίασης και ήταν ο επιχειρηματίας που διατηρούσε κατάστημα στην περιοχή της Μαρίνας, αλλά και στο Δασύλλιο, σε δύο από τα πιο τουριστικά σημεία της Πάτρας.

undefined