Θρηνεί η Κρήτη! Βρέθηκε νεκρή μετά από σφοδρό τροχαίο!

«Πάγωσαν» οι αρχές με το θέαμα που αντίκρισαν!

Θρηνεί η Κρήτη! Βρέθηκε νεκρή μετά από σφοδρό τροχαίο!

Θρηνεί η Κρήτη με μια άτυχη γυναίκα, που βρέθηκε νεκρή μετά από σφοδρό τροχαίο!

Tο τροχαίο έγινε περίπου στις 10.30 το πρωί όταν στο ύψος της Σκαλέτα Ρεθύμνου δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν - υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες – πλαγιομετωπικά. Στο ένα όχημα επέβαινε μία 80χρονη γυναίκα η οποία ανασύρθηκε νεκρή από τους πυροσβέστες.

Στο δεύτερο όχημα επέβαινε μια μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της που τραυματίστηκαν σοβαρά και η κατάσταση της υγείας τους είναι κρίσιμη.

Νεκρή στα 38 της η σύζυγος επιχειρηματία!


«Σήμερα το πρωί έφτασαν στα Επείγοντα τέσσερα άτομα από το τροχαίο που σημειώθηκε στη Σκαλέτα, ανάμεσά τους είναι και παιδιά», ανέφερε αρχικά στο cretapost ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γ. Φραγκιαδάκης.

Η μητέρα βρίσκεται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά μετά από απόφαση των γιατρών του Ρεθύμνου μεταφέρονται εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ.

«Στο ΠΑΓΝΗ μεταφέρονται τα δύο παιδιά. Εμείς είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα και έχουν ενημερωθεί άπαντες», επεσήμανε σχετικά στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Φανουργιάκης.

Πηγή: cretapost

Πέθανε η Αλεξάνδρα Νάκου στα 31 της!

Πέθανε η Αλεξάνδρα Νάκου στα 31 της!

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Σπούδασε στην Σχολή Καλών Τεχνών του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ, από όπου αποφοίτησε το 2015.

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρή 6χρονη λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της αδερφής της!

Η δουλειά της παρουσιάστηκε σε ομαδικές κυρίως εκθέσεις (από τη «Λόγος και Θόρυβος» στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το Μάιο του 2016 έως το Queer Arts Festival, στο MOMus της Θεσσαλονίκης τον Ιούνιο του 2019).

Μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών

Στο πλαίσιο του θεσμού Open Studios υπήρξε μια εκ των συντελεστών της έκθεσης μεταπτυχιακών φοιτητών της ΑΣΚΤ «MFA Open» το Μάιο του 2019. Μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος από το 2015. Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος/ΕΕΤΕ εκφράζει τη λύπη του για το θάνατο της ζωγράφου Αλεξάνδρας Νάκου και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Πηγή: iefimerida.gr

Στα «μαύρα» η Κομοτηνή! Πέθανε στα 29 της!

Στα «μαύρα» είναι η Κομοτηνή, με την κοπέλα που πέθανε στα 29 της! Η ίδια, άφησε την τελευταία της πνοή στο 424 ΓΣΝΕ στην Θεσσαλονίκη όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Η Κομοτηναία άφησε την τελευταία της πνοή στο 424 ΣΓΝΕ (Στρατιωτικό Νοσοκομείο) στην Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Η υπαξιωματικός έφυγε από την ζωή το Σάββατο 5/10 και κηδεύτηκε σήμερα Δευτέρα 7/10 στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ροδίτη.



Με διαταγή του Αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά, ο διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης έσπευσε να παράσχει κάθε δυνατή υποστήριξη στην οικογένεια της θανούσης για να απαλύνουν το σοκ της απώλειας.