Ασύλληπτη τραγωδία: 12 νεκροί από φονικές καταιγίδες!

2.000 πολίτες χρειάστηκε να απομακρυνθούν από τις πληγείσες περιοχές!

Ασύλληπτη τραγωδία: 12 νεκροί από φονικές καταιγίδες!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Ιαπωνία. 12 νεκροί έχουν σημειωθεί μέχρι σήμερα, μετά τις φονικές καταιγίδες που έχουν πλήξει τη χώρα.

Παράλληλα ακόμη ένας κάτοικος περιοχής που επλήγη αγνοείται, όπως μετέδωσε σήμερα το ιαπωνικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK.

Σύμφωνα με την ιαπωνική τηλεόραση 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη νομαρχία Τσίμπα και ένας στη νομαρχία Φουκουσίμα. Ασύλληπτη τραγωδία! Τουλάχιστον 37 νεκροί από κατολίσθηση!

Ασύλληπτη τραγωδία: 12 νεκροί από φονικές καταιγίδες

Στο βόρειο και το βορειοανατολικό τμήμα της Ιαπωνίας εκδηλώθηκαν καταρρακτώδεις βροχές την Παρασκευή, πριν συμπληρωθούν δύο εβδομάδες από το πλήγμα ενός από τους ισχυρότερους τυφώνες των τελευταίων δεκαετιών στη νησιωτική χώρα.

Περίπου 2.000 πολίτες χρειάστηκε να απομακρυνθούν από τις πληγείσες περιοχές, ενώ οι αρχές έδωσαν οδηγίες σε χιλιάδες άλλους να εγκαταλείψουν προσωρινά τις εστίες τους. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν επίσης πολλές ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων και δρομολογίων τρένων.

12 νεκροί από φονικές καταιγίδες

Πηγή: iefimerida.gr

Τραγωδία στο Άργος! Δύο νεκροί από τροχαίο δυστύχημα!

Τρομερή τραγωδία στο Άργος, αφού δύο άνδρες βρέθηκαν νεκροί ύστερα από τροχαίο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα Σαββάτου.

Δύο νεαροί επέβαιναν στο όχημα που ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολόνα – Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η μηχανή βρέθηκε απέναντι.

Θρήνος στην Κόρινθο! Νεκρός σε τροχαίο στα 50 του!

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 3:30 τα ξημερώματα στη Δαλαμανάρα Άργους στην Αργολίδα, με αποτέλεσμα δύο νεαροί να χάσουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, που δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες, στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα, που έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολόνα.

Και οι δύο επιβάτες τραυματίστηκαν. Με βάση τις πληροφορίες, είναι κάτοικοι Άργους, 33 και 18 ετών, εκ των οποίων ο ένας Ρομά.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που στο αυτοκίνητο δεν υπάρχει η μηχανή, που εντοπίστηκε απέναντι από το σημείο της πρόσκρουσης.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τις σορούς των δυο νεαρών, ενώ έρευνα για τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης διενεργεί το τμήμα τροχαίας Άργους.

Το σημείο της πρόσκρουσης θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.