Κόλαση στην Αθηνών - Λαμίας! Αδιανόητο μποτιλιάρισμα μετά από τροχαίο!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Κόλαση στην Αθηνών - Λαμίας! Αδιανόητο μποτιλιάρισμα μετά από τροχαίο!

Κόλαση επικρατεί στην Αθηνών - Λαμίας, καθώς μετά από τροχαίο έχει σημειωθεί αδιανόητο μποτιλιάρισμα.

Σύγκρουση οχημάτων στη γέφυρα Βρυούλων στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο στην άνοδο της Αθηνών-Λαμίας με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές που φτάνουν μέχρι του Ρέντη.

Κίνηση έχει και στην κάθοδο της Εθνικής από τη Μεταμόρφωση μέχρι και τα ΚΤΕΛ. Τροχαίο σοκ στην Κόρινθο! Ι.Χ συγκρούστηκε με δίκυκλο!

Με μεγάλη δυσκολία διεξάγεται η κίνηση και στην κάθοδο της Κηφισίας από το δαχτυλίδι στο Μαρούσι μέχρι και την Πανόρμου.

Χάος στην Αττική Οδό! Απίστευτο μποτιλιάρισμα μετά από τροχαίο!

Χάος επικρατεί στην Αττική Οδό. Σημειώθηκε απίστευτο μποτιλιάρισμα μετά από τροχαίο στο ρεύμα προς Ελευσίνα στην έξοδο προς Εθνική Οδό.

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στην Αττική Οδό και στο ρεύμα προς Ελευσίνα, καθώς η κυκλοφορία διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία, λόγω τροχαίου στην έξοδο 8.

Σπαραγμός στην Αργολίδα! Νεκρή μητέρα σε τροχαίο - Στο νοσοκομείο το παιδί της!

Συγκεκριμένα, σημειώθηκε σύγκρουση δύο οχημάτων στην έξοδο προς Αθηνών-Λαμίας, με τις πρώτες πληροφορίες να μην αναφέρουν τραυματισμό.

Θρήνος στην Κρήτη ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου! Νεκρή 42χρονη γυναίκα σε τροχαίο δυστύχημα!

Μεγάλος θρήνος στην Κρήτη! Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, μία 42χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μετά από σοβαρό τροχαίο δυστύχημα!

Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας, όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας της στα Καλουδιανά της Κισσάμου Χανίων - Νεκρή η οδηγός, σοβαρά τραυματισμένη η 70χρονη συνοδηγός.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Απορριμματοφόρο παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα!

Μία ακόμα τραγωδία εκτυλίχθηκε στους δρόμους της Κρήτης, καθώς σήμερα, ανήμερα της εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου, μία γυναίκα έχασε την ζωής της μετά από τροχαίο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί, όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας της στα Καλουδιανά της Κισσάμου Χανίων.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν η 42χρονη οδηγός να χάσει την ζωή της, ενώ την ίδια ώρα η 70χρονη συνοδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ηλικιωμένη γυναίκα – που πιθανότατα είναι η μητέρα της 42χρονης – είναι σε σοβαρή κατάσταση.