Έκτακτο! Σεισμός στην Πελοπόννησο! Πόσα Ρίχτερ ήταν;

Δείτε το επίκεντρο του σεισμού...

Έκτακτο! Σεισμός στην Πελοπόννησο! Πόσα Ρίχτερ ήταν;

Έσκασε έκτακτο! Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην Πελοπόννησο- Μάθετε πόσα Ρίχτερ ήταν;

Σεισμός μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 3:25 μετά τα μεσάνυχτα, στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στα Κύθηρα και στην Πελοπόννησο.

Σεισμός τώρα στην χώρα! Έγινε αισθητός και στην Αθήνα!

Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίστηκε στα 8 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Νεάπολης Βοιών και το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα 11,1 χιλιόμετρα

Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίστηκε στα 8 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Νεάπολης Βοιών και το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα 11,1 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών.


Ο σεισμός έγινε αισθητός τόσο στα Κύθηρα όσο και σε πολλές παραλιακές περιοχές της Πελοποννήσου, αλλά δεν προκάλεσε προβλήματα.

σεισμός πελοπόννησος

Σεισμός τώρα στην χώρα! Ταρακουνήθηκε και η Αθήνα!

Σεισμός έγινε τώρα στην χώρα και ταρακουνήθηκε και η Αθήνα!

Σεισμική δόνηση 4.2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε πριν από λίγο την Πελοπόννησο και τα νησιά του Σαρωνικού.

Το επίκεντρο εντοπίζεται 39 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ύδρας και 91 χιλιόμετρα νότια της Αθήνας σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό σεισμολογικό κέντρο.

Η δόνηση σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο είχε εστιακό βάθος τα 2 χλμ.

Έκτακτο: Φονικός σεισμός 5,7 ρίχτερ με 3 νεκρούς! Πού χτύπησε ο Εγκέλαδος;

Έκτακτο! Πού χτύπησε ο Εγκέλαδος; Φονικός σεισμός 5,7 ρίχτερ που άφησε πίσω τους 3 νεκρούς!

Μεγάλη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής!

Διπλός σεισμός 5,9 και 5,8 Ρίχτερ! Που «χτύπησε» ο Εγκέλαδος;

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 83 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αρνταμπίλ.

Ισχυρή σεισμική δόνηση έπληξε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα το βορειοδυτικό Ιράν, σύμφωνα με το αμερικανικό γεωφυσικό ινστιτούτο (USGS) και το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (ESMC), που εκτίμησαν ότι ήταν ισχύος 5,8 και 5,7 βαθμών αντίστοιχα.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 83 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αρνταμπίλ, ή 65 χιλιόμετρα από την Χεροουαμπάντ, ανέφεραν αντίστοιχα οι δύο οργανισμοί. Σύμφωνα με το USGS, το εστιακό βάθος ήταν μικρό, μόλις 10 χιλιόμετρα.


Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα ΜΜΕ της περιοχής, ο αρχικός απολογισμός ήταν τουλάχιστον τρεις νεκροί και 20 τραυματίες στην περιοχή του βορειοδυτικού Ιράν. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, πηγή του ιρανικού στρατού ανέβαζε τον αριθμό των νεκρών στους τέσσερις και τους τραυματίες στους 90. Στον επόμενο απολογισμό, οι ιρανικές αρχές επιβεβαίωσαν πέντε νεκρούς και άλλους 120 τραυματίες, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις, ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί, καθώς με το ξημέρωμα θα γίνουν πιο εντατικοί έλεγχοι στα γκρεμισμένα κτίσματα.

Ο σεισμός εκδηλώθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα τοπική ώρα, βρίσκοντας τους περισσότερους κατοίκους στα κρεβάτια τους.