Σοκ στην Εθνική οδό! Άνδρας έπεσε από γέφυρα!

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Σοκ στην Εθνική οδό! Άνδρας έπεσε από γέφυρα!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως πριν από λίγα λεπτά ένας άνδρας το πήρε απόφαση και έπεσε από γέφυρα στην Εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.

Ένας άνδρας έπεσε το απόγευμα της Τετάρτης από γέφυρα της εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών στο ύψος του Αιγίου. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το patrastimes.gr, ο άνδρας επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τη γέφυρα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.

Θυμίζουμε πως σήμερα το πρωί έγινε γνωστή η είδηση της αυτοκτονίας ενός κορυφαίου σκηνοθέτη!

Πηγή: ethnos.gr

Σοκ στα Χανιά: Άνδρας έπεσε στο ενετικό λιμάνι και...

Σοκ προκάλεσε η είδηση στα Χανιά και όχι μόνο... όταν έγινε γνωστό ότι άνδρας έπεσε στο ενετικό λιμάνι και...

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα και ο νεαρός φαίνεται πως είχε ανέβει στα κάγκελα στο ενετικό λιμάνι και άγνωστο πως, έπεσε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να χρειαστεί η συνδρομή της πυροσβεστικής.

Χανιά: Υπάλληλοι του δήμου έκοψαν τα κάγγελα

Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα με τρεις υπαλλήλους που έκοψαν τα σίδερα και άνοιξαν τον χώρο δίνοντας πρόσβαση στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.

Σοκ στα Χανιά: Σφαίρα πέτυχε γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο! Τι βρήκαν οι γιατροί;

Το τοπικό μέσο της Κρήτης σημειώνει πως η υγεία του νεαρού δεν εμπνέει λόγους ανησυχίας. Συγκεκριμένα, πέρα από κάποια ορθοπεδικά τραύματα, δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Πηγή: iefimerida.gr

Σοκ στα Χανιά: Άνδρας απαγχονίστηκε στο περιβόλι του!

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Χανίων η νέα αυτοκτονία που σημειώθηκε σήμερα στον Αλικανό.

Πρόκειται για έναν 80χρονο άνδρα, τον οποίο βρήκε η σύζυγος του απαγχονισμένο στο περιβόλι του σπιτιού τους και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο ωστόσο ο 80χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον ηλικιωμένο σε αυτή του την πράξη.