Σοκ στην Θεσσαλονίκη: 63χρονος βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στο σπίτι του!

Τι συνέβη;

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: 63χρονος βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στο σπίτι του!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Θεσσαλονίκη η είδηση πως 63χρονος βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στο σπίτι του! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πληροφορίες για το τραγικό συμβάν και την κατάσταση του ανθρώπου;

Το πτώμα ενός 63χρονου άντρα εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής μέσα στην οικία του, στην οδό Ανδρέα Κάλβου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το πτώμα ήταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Τη σορό του άτυχου άντρα βρήκε ο γιος του.

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο θάνατος του 63χρονου επήλθε από παθολογικά αίτια τουλάχιστον πριν από δύο μήνες.

Το περιστατικό θυμίζει τη σορό που είχε βρεθεί πριν από λίγους μήνες στη Σκιάθο!

Πηγή: protothema.gr

Θρήνος στα Κρέστενα: Νεκρός 38χρονος άνδρας! Βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη!

Θρήνος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα Κρέστενα, όπου 38χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε προχωρημένη σήψη!

Ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός, ήταν εμπλεκόμενος σε δύο υποθέσεις δολοφονίας.

Θρήνος στην Εύβοια για αγαπημένο ζευγάρι! Το τροχαίο τους έκοψε το νήμα της ζωής!

Μία του πατέρα του, για την οποία και μπήκε φυλακή, αλλά και για μία άλλη, που η παπαδιά με την οποία είχε σχέση, του είχε ζητήσει να δολοφονήσει τον άνδρας της, ιερέα στην Κρέστενα, κάτι που ο 38χρονος είχε αρνηθεί, με την παπαδιά να ψάχνει για άλλον που θα έπραττε το έγκλημα.

Αφού αποφυλακίστηκε, πήγε να μείνει σε μια απομονωμένη περιοχή, όπου και βρέθηκε η σωρός του. Προς το παρόν, σύμφωνα με το patrisnews, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση για να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.


Πηγή: iefimerida.gr

Σοκ! Πασίγνωστος ηθοποιός έπαθε σήψη και πέθανε από πνευμονία!

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι πασίγνωστος ηθοποιός έπαθε σήψη και πέθανε από πνευμονία.

Πασίγνωστος ηθοποιός βρήκε τραγικό θάνατο, μετά από πνευμονία. Ο Ντέρεκ Φγούλτς, πέθανε στην ηλικία των 82 ετών με την οικογένειά του γύρω από το κομοδίνο του στις πρωινές ώρες του σήμερα το πρωί. Δ

Ο ηθοποιός που γεννήθηκε στο Λονδίνο ήταν γνωστός για το ρόλο του ιδιωτικού γραμματέα Μπέρνατν Γούλει στον "Yes Minister" και για το ρόλο του ως Όσκαρ Μπλάκεν στο μακροχρόνιο αστυνομικό δράμα Heartbeat. Από την ζωή έφυγε μάλιστα, και πολυαγαπημένη ηθοποιός στα 95 της χρόνια, που σημαίνει ότι ο θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο δεν σταματάει!

ηθοποιός θάνατος

Ο ηθοποιός πέθανε στο Royal United Hospitals Bath στις πρωινές ώρες του σήμερα το πρωί, αφού υπέφερε από πνευμονία που οδήγησε σε καρδιακή ανεπάρκεια που προκλήθηκε από σήψη.

Περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του πέθανε και αφήνει πίσω τους γιους Τζάμι και Τζέρεμι.

Σπούδασε στη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης στο Λονδίνο. Η πρώτη επαγγελματική του δουλειά ήταν στο θέατρο Prince of Wales στο Colwyn Bay το 1958.

Έκανε το ντεμπούτο του στο West End στο The Miracle Worker πριν παίξει ρόλους σε ταινίες όπως το Tamahine, το East Of Sudan και το Hotel Paradiso.

athensmagazine.gr

Ακόμη μία θλιβερή είδηση που σόκαρε τον καλλιτεχνικό χώρο, μετά την αυτοκτονία γνωστού σεναριογράφου!