Κορωνοϊός: Συναγερμός και στην Amazon - Μολύνθηκαν δύο υπάλληλοι!

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Συναγερμός και στην Amazon - Μολύνθηκαν δύο υπάλληλοι!

Συναγερμός για τον κορωνοϊό στην Amazon με δύο υπαλλήλους της εταιρίας στο Μιλάνο να έχουν μολυνθεί από τον ιό, που έχει σπείρει τον τρόμο. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρία., η οποία γνωστοποίησε το γεγονός και ανέφερε ότι οι υπάλληλοι έχουν τεθεί σε καραντίνα.

«Στηρίζουμε τους εργαζόμενούς μας που έχουν επηρεαστεί και οι οποίοι βρίσκονταν στο Μιλάνο και τώρα έχουν τεθεί σε καραντίνα», δήλωσε ο Νταν Περλέτ εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακών λιανικών πωλήσεων επεσήμανε ότι δεν έχει ενημερωθεί για εργαζόμενούς της στις ΗΠΑ που να έχουν μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό. Την Παρασκευή η Amazon συνέστησε στους εργαζόμενούς της να αποφεύγουν τα μη απαραίτητα ταξίδια τόσο εντός ΗΠΑ όσο και το εξωτερικό. Επίσης η εταιρεία επιβεβαίωσε χθες ότι θα κάνει κάποιες από τις συνεντεύξεις με υποψήφιους εργαζόμενους μέσω βίντεο και όχι πρόσωπο με πρόσωπο.

Οι ΗΠΑ εξέδωσαν νέα ταξιδιωτική οδηγία προς τους πολίτες τους το Σάββατο, συστήνοντάς τους να μην ταξιδεύουν στις επαρχίες Λομβαρδία και Βένετο της Ιταλίας εξαιτίας της επιδημίας covid-19. - Να σημειώσουμε ότι τα κρούσματα στην Ιταλία έχουν αυξήθηκαν δραματικά, μέσα σε μόλις μία ημέρα!

Πηγή: iefimerida.gr

Συναγερμός! Μολύνθηκε συγγραφέας από τον κορωνοϊό

Ο διάσημος Χιλιανός συγγραφέας Λουίς Σεπούλβεδα, που διαμένει στη βόρεια Ισπανία, προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές της Πορτογαλίας, όπου μετέβη πρόσφατα.

Ο 70χρονος συγγραφέας εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα την 25η Φεβρουαρίου, ενώ είχε ήδη επιστρέψει στις Αστούριες, διευκρίνισε η γενική διεύθυνση υγείας της Πορτογαλίας, που ενημερώθηκε από Ισπανούς αξιωματούχους, καθώς ο συγγραφέας είχε καταλύσει στη βόρεια Πορτογαλία το διάστημα 18ης-23ης Φεβρουαρίου όπου συμμετείχε σε ένα λογοτεχνικό φεστιβάλ.

Λουίς Σεπούλβεδα συγγραφέας κορωνοϊός

Η περιφερειακή κυβέρνηση των Αστουριών ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι κατέγραψε το πρώτο κρούσμα του Covid-19 σε έναν 70χρονο άνδρα, χωρίς να δώσει τα στοιχεία του.

Πηγή: Protothema.gr