Θετικό στον κορωνοϊό βρέφος 3 μηνών

Τι αναφέρει η μητέρα του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θετικό στον κορωνοϊό βρέφος 3 μηνών

Μία είδηση ήρθε να σοκάρει το πανελλήνιο, μιας και σήμερα ανακοινώθηκε πως ένα βρέφος μόλις 3 μηνών, βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, με την μητέρα του να αδυνατεί να κρύψει την ανησυχία της για τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια στην εκπομπή Live News του Mega, «δεν γνωρίζουμε τι έγινε πραγματικά. Έχουμε σκεφτεί διάφορα, αλλά μάλλον είναι ορφανό κρούσμα. Δεν υπήρχε μετακίνηση δική μας, πέρα από μια νοσηλεία που χρειάστηκε το μωρό για 7 μέρες».

Το βρέφος, λέει, η κ. Ρετσώνη, μετά την γέννησή του, έμεινε για 49 μέρες στην εντατική. «Όταν γυρίσαμε σπίτι είχε μια ίωση. Πήγαμε στο νοσοκομείο και την ξεπέρασε. Στη συνέχεια το παιδί πέρασε πάλι μια ίωση. Το φέραμε στο "Παίδων", τού έκαναν τεστ και βγήκε θετικό στον κορωνοϊό. Από την Παρασκευή βρισκόμαστε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης», λέει χαρακτηριστικά.

Ευτυχώς, το παιδί είναι πολύ καλά, σύμφωνα με την μητέρα του, η οποία υπογραμμίζει πως «οι γιατροί θεωρούν ότι εγώ κόλλησα το μωρό, όχι το μωρό εμένα. Σήμερα έκανα κι εγώ το τεστ και περιμένω τα αποτελέσματα».

«Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε», λέει χαρακτηριστικά. «Δεν έχω την καλύτερη ψυχολογία. Δεν βοηθάει ο εγκλεισμός», συμπληρώνει.

Να σημειώσουμε ότι τα κρούσματα στην Ελλάδα αυξήθηκαν και μπορείτε να δείτε εδώ τον συνολικό αριθμό.

Πηγή: athensmagazine.gr

Την ίδια στιγμή, θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο Γιάννης Πρετεντέρης

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και Γιάννης Πρετεντέρης. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, θέλοντας να προειδοποιήσει για τον κίνδυνο του ιού.

Χαρακτηριστικά ο ίδιος ανέφερε στον λογαριασμό του στα social media, «Τωρα πληροφορούμαι οτι βρέθηκα θετικός στον κορονοιο. Ηθικό ακμαιότατο. Πειθαρχία. Υπομονή. Απομονωση. Ευτυχως εχω πολλά βιβλία για διάβασμα. Θα περάσει κι αυτό. Δεν ξέρω τι νομίζει ο Κινεζος αλλα εμείς φάγαμε τα νιάτα μας στους Βιετκόνγκ!».

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Πρετεντέρη που ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό

Με το που έκανε γνωστή την είδηση, τα σχόλια και τα περιστατικά έπεσαν σαν βροχή, με τους ακόλουθούς του να του εύχονται γρήγορη ανάρρωση. Θετικός να σημειώσουμε πως βρέθηκε και στο εξωτερικό ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Πρετεντέρης κορωνοϊός