Κίνηση όλο νόημα από τον Άδωνι Γεωργιάδη - Έδωσε το 50% του μισθού του για τον κορωνοϊό

Υπέροχη κίνηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κίνηση όλο νόημα από τον Άδωνι Γεωργιάδη - Έδωσε το 50% του μισθού του για τον κορωνοϊό

Ο Άδωνις Γερωγιάδης, ακολουθώντας την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε μία κίνηση όλο νόημα για τη δημόσια υγεία, μιας και έδωσε το 50% του συνολικού μισθού του, προκειμένου να βοηθήσει στη θεραπεία του κορωνοϊού.

Αυτή την μάχη θα την δώσουμε όλοι μαζί και θα την ξεπεράσουμε όλοι μαζί έγραψε στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης που δημοσίευσε και την απόδειξη της κατάθεσης.

Τη μισή βουλευτική του αποζημίωση για τη μάχη κατά του κορωνοϊού, κατέθεσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης.

Μια μόλις ημέρα μετά την δημόσια προτροπή του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους υπουργούς και βουλευτές να καταθέσουν τον μισό μισθό τους σε ειδικό λογαριασμό, ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να ανταποκριθεί επαινώντας την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού.

«Αυτονοήτως κατέθεσα και εγώ όπως όλοι μας στη Νέα Δημοκρατία το ήμισυ της αποζημιώσεώς μου, στον λογαριασμό για την μάχη κατά του κορωνοϊού. Αυτή την μάχη θα την δώσουμε όλοι μαζί και θα την ξεπεράσουμε όλοι μαζί. Εξαιρετική η πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη», σημείωσε σε ανάρτησή του ο υπουργός Ανάπτυξης και παρέθεσε το έγγραφο-απόδειξη της κατάθεσής του στην Εθνική Τράπεζα.

Δείτε την ανάρτησή του

Πηγή: protothema.gr

Τι είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας για τα νέα κρούσματα

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα. Ο Σωτήρης Τσιόδρας στις καθιερωμένες δηλώσεις του, ανακοίνωσε 82 νέα κρούσματα στην Ελλάδα με το συνολικό αριθμό να ανέρχεται στους 1.314. Παράλληλα ανακοίνωσε 7 νέους θανάτους με το συνολικό αριθμό να ανέρχεται στους 49.

Ο λοιμωξιολόγος μίλησε παράλληλα για 20 νέα κρούσματα, τα οποία εντοπίστηκαν σε κρουαζιερόπλοιο, το οποίο έχει ελεγχθεί.

Από το σύνολο των κρουσμάτων, οι 85 νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας, εκ των οποίων οι 17 είναι γυναίκες και όλοι οι υπόλοιποι άνδρες με μέσο όρο ηλικίας τα 66 έτη. Το 57% των ατόμων που νοσηλεύονται, έχουν κάποιο επικείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι.

Όσον αφορά στους θανάτους, σήμερα σημειώθηκαν 7 νέοι, ενώ ο συνολικός αριθμός είναι 49 άτομα με μέσο όρο ηλικία τα 72 έτη. Οι 37 είναι άνδρες και οι 12 γυναίκες, ενώ το 90% των νεκρών έπασχε από κάποιο επικείμενο νόσημα.

Συνολικά έχουν διενεργηθεί 16.732 τεστ.

Σας έχουμε παρακάτω live τις καθιερωμένες δηλώσεις του λοιμωξιολόγου Σωτήρη Τσιόδρα, για τα νέα κρούσματα και τους θανάτους στη χώρα μας από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Δείτε εδώ το live:

Την ίδια στιγμή, μία έρευνα που διενεργήθηκε σοκάρει, μιας και δείχνει το πώς ο ιός "γραπώνεται" στο σώμα μας!