Κορωνοιός: Στους 133 οι νεκροί - Γυναίκα το νέο θύμα

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοιός: Στους 133 οι νεκροί - Γυναίκα το νέο θύμα

Μια γυναίκα είναι το νέο θύμα του φονικού ιού κορωνοϊού που σημειώνεται σήμερα. Οι νεκροί στην Ελλάδα έχουν φτάσει πλέον τους 133 και όλο και αυξάνονται. Ωστόσο, όχι σε ραγδαίο επίπεδο.

Εναν ακόμη νεκρό από κορωνοϊό θρηνεί η χώρα μας, καθώς κατέληξε 58χρονη με υποκείμενα νοσήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Συναγερμός σήμανε και στο Ζεφύρι και συγκεκριμένα στις εργατικές κατοικίες όπου μια 25χρονη γυναίκα Ρομά βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Τι λένε οι πληροφορίες για την υγεία της κοπέλας;

Δίνει μάχη με τον κορωνοϊό ο Δημήτρης Κρεμαστινός

Εδώ και ένα μήνα ο Δημήτρης Κρεμαστινός βρίσκεται στην εντατική και δίνει μία αδιάκοπη μάχη για τη ζωή του, παλεύοντας με τον πανίσχυρο κορωνοϊό, με την κατάσταση της υγείας του να αλλάζει καθημερινά ενώ βρίσκεται στον Ευαγγελισμό.

Στιγμές αγωνίας υπάρχουν στο περιβάλλον του Δημήτρη Κρεμαστινού, με τον άλλοτε Βουλευτή και Υπουργό του ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται για 30ή μέρα στην εντατική, έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος εξέφρασε από το βήμα της Βουλής την συμπαράσταση του στον πρώην βουλευτή που όπως είπε δίνει τη μάχη με μεγάλη δύναμη.

Δημήτρης Κρεμαστινός κορωνοϊός

Ο πρώην υπουργός Υγείας επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό στις 26 του προηγούμενου μήνα, ενώ την ίδια στιγμή, η μακάβρια λίστα στην Ελλάδα μεγαλώνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα, παρά μόνο υπέρταση.

Ο πρώην υπουργός πήγε αρχικά στο Ναυτικό Νοσοκομείο (ΝΙΜΤΣ), έπεσε ο κορεσμός (οξυγόνο) και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Πηγή: athensmagazine.gr