Έκτακτο - Φωτιά στον Χολαργό

Έσκασε τώρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο - Φωτιά στον Χολαργό

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά στην Αττική και συγκεκριμένα στον Χολαργό, με την πυροσβεστική να φτάνει άμεσα στο σημείο και να προσπαθεί να κατασβέσει τις φλόγες που μαίνονταν.

Φωτιά σε εξέλιξη ήταν το απόγευμα της Κυριακής στον Χολαργό. Αρχικά, τα αίτια δεν ήταν γνωστά, ενώ τις προηγούμενες μέρες, φωτιά ξέσπασε και στο Παγκράτι.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής.

πυρκαγιά Χολαργός

Φωτιά σε σπίτι στο Παγκράτι

Έκτακτο! Φωτιά ξέσπασε τώρα σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Ευφορίωνος και Ιβύκου στην περιοχή του Παγκρατίου. Επί τόπου επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά έχει εκδηλωθεί στον τρίτο όροφο και για την ώρα δεν έχει αναφερθεί ο εγκλωβισμός κάποιο ατόμου

Συναγερμός σήμανε και με φωτιά που έπιασε σκάφος πριν λίγες ημέρες.

Φωτιά σε σπίτι στα Καλάβρυτα - Νεκρά δυο αδέφια

Τραγωδία σημειώθηκε στα Καλάβρυτα με δυο νεκρά αδέρφια από πυρκαγιά. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σε φωτιά σε μονοκατοικία.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία στο χωριό Βάλτα Καλαβρύτων.

Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς και εντόπισαν δυο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο ηλικιωμένα αδέλφια. Η μία σορός έχει αναγνωριστεί ότι πρόκειται για άνδρα.