Κορυφαίος ποδοσφαιριστής θετικός στον κορωνοϊό για 4η φορά

Αδιανόητο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορυφαίος ποδοσφαιριστής θετικός στον κορωνοϊό για 4η φορά

Σοκ σε ολόκληρο τον πλανήτη έχει προκαλέσει η είδηση, πως ένας κορυφαίος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, έκανε ξανά το τεστ και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό για 4η φορά, με τον ίδιο και τους γιατρούς του να εκφράζουν την ξεκάθαρη ανησυχία τους.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν καινούργιο ιό τον οποίο ακόμα καλά καλά δεν γνωρίζουν οι επιστήμονες, και έτσι δεν μπορούν με σιγουριά να προβλέψουν πώς πρόκειται να συμπεριφερθεί. Ο κορωνοϊός έχει μπει στις ζωές μας και τον γνωρίζουμε καιρό με τον καιρό.

Ένας από τους πιο άτυχους της υπόθεσης του κορωνοϊού, είναι και ο άσος της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος είχε βρεθεί αρχικά θετικός στον επικίνδυνο ιό στις 18 Μαρτίου, ωστόσο εξακολουθεί να είναι μέχρι και σήμερα, έχοντας κάνει συνολικά 4 τεστ, σύμφωνα με το ισπανικό «El Chiringuito».

Όλα αυτά, τη στιγμή που η Γιουβέντους αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις στις 18 Μαΐου και η συμμετοχή του Ντιμπάλα, όσο είναι θετικός στον κορωνοϊό, είναι αδύνατη.

Πάουλο Ντιμπάλα κορωνοϊός

Ο ιός «χτύπησε» την Ιταλία, όπου και αγωνίζεται ο Αργεντίνος φορ, ανελέητα, με τα κρούσματα και τους θανάτους να χτυπάνε κόκκινο στη γειτονική χώρα, η οποία ωστόσο τις τελευταίες μέρες δείχνει σημάδια βελτίωσης και ελπίδα πως σύντομα θα ανακάμψει από αυτή την σοβαρή κρίση.

Ο Πάουλα Ντιμπάλα, αποτέλεσε ένα από τα πολλά κρούσματα που σημειώθηκαν στην πρωταθλήτρια Ιταλίας και για το λόγο αυτό, όλα τα μέλη της, ανάμεσά τους και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, υποβλήθηκαν στο σχετικό τεστ.

Ο Ντιμπάλα δεν είναι η μοναδική περίπτωση αθλητή ο οποίος αντιμετώπισε ανάλογο πρόβλημα, μιας και ο τερματοφύλακας της Αταλάντα, Μάρκο Σπορτιέλο, αρχικά βρέθηκε θετικός, μετά αρνητικός και ξανά θετικός.

Λίγα λόγια για τον Πάουλα Ντιμπάλα που βρέθηκε 4 φορές θετικός στον κορωνοϊό

O Πάουλο Ντιμπάλα (Paulo Dybala, 15 Νοεμβρίου 1993) είναι Αργεντινός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Γιουβέντους και στην Εθνική Αργεντινής στη θέση του επιθετικού. Η καταγωγή του είναι πολωνική και ιταλική.