Σωτήρης Τσιόδρας: "Ιχνηλατήθηκαν ως θετικά κρούσματα δυο μέλη της οικογένειας του"

Επισκέφθηκε το 401 στρατιωτικό νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σωτήρης Τσιόδρας:

"Ιχνηλατήθηκαν ως θετικά κρούσματα δυο μέλη της οικογένειας του", είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Τσόδρας σήμερα που επισκέφθηκε το 401 ΓΣΝΑ μετά τα 11 κρούσματα της ασθένειας Covid-19 που εντοπίστηκαν την Τετάρτη σε «υγειονομική δομή» των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας διευκρίνισε πως από έλεγχο που έγινε στο 401 ΓΣΝΑ επιβεβαιώθηκε «κρούσμα σε ένα εν ενεργεία στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων και σε νοσηλευόμενο από τις 26 Απριλίου, απόστρατο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας».

«Επιπλέον ιχνηλατήθηκαν ως θετικά κρούσματα δύο μέλη της οικογένειάς του, ένας επισκέπτης, τρεις αποκλειστικές νοσοκόμες, καθώς και τρεις νοσηλευόμενοι στον ίδιο θάλαμο, οι οποίοι δεν είναι εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό αλλά δικαιούχοι νοσηλείας σε στρατιωτικό νοσοκομείο και μόνο», σημείωνε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Δεν είναι πρώτη φορά που ο Σωτήρης Τσιόδρας επισκέπτεται δομή όπου εντοπίστηκε εστία μόλυνσης του κορωνοϊού.

Το ίδιο είχε πράξει τόσο στον συνοικισμό Ρομά στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας, αλλά και στην ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι», όπου επίσης υπήρχε εστία του ιού.

Πηγή: protothema.gr

Να σημειώσουμε πως, μέσα από δηλώσεις που έκανε ένας καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, έριξε μερικά αδιανόητα «καρφιά» προς τον Σωτήρη Τσιόδρα, λέγοντας ξεκάθαρα πως ο ίδιος επινόησε τους νεκρούς προκειμένου να περάσουν ανενόχλητα τα μέτρα της κυβέρνησης.

Αυτό είναι το δεξί χέρι του Σωτήρη Τσιόδρα

Η κυρία Φράγκου βρίσκεται στη Δ’ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική ως ακαδημαϊκή υπότροφος με γνωστικό αντικείμενο «Παθολογία - Μονάδα Λοιμώξεων» τους τελευταίους πέντε μήνες - αυτή ήταν η διάρκεια της σύμβασης εργασίας της, όπως ορίστηκε από τη συνέλευση της Ιατρικής Σχολής Αθηνών τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ δείτε και τι είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας για το κάπνισμα και τον κορωνοϊό.

Από τις 20 Απριλίου 2020, όμως, το αντικείμενό της είναι συγκεκριμένο και στοχευμένο στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού SARS-CoV-2 - «για τις ανάγκες υποστήριξης του Επιστημονικού Υπευθύνου Σωτήρη Τσιόδρα, καθηγητή Λοιμωξιολογίας της Δ’ Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο νοσοκομείο “Αττικόν” για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού», όπως αναγράφεται στη νέα απόφαση της συνέλευσης της Ιατρικής Σχολής.

Σωτήρης Τσιόδρας βοηθός