Φωτιά τώρα στην Κρήτη

Συναγερμός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτιά τώρα στην Κρήτη

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Κνωσσό, νωρίτερα μέσα στη μέρα, με την πυροσβεστική να σπεύδει άμεσα στο σημείο προκειμένου να προσπαθήσει να την κατασβέσει.

Στις φλόγες, όπως αναφέρει το neakriti.gr, τυλίχθηκε έκταση με ξεραμένα χόρτα, χωρίς ωστόσο η φωτιά να λάβει μεγάλες διαστάσεις και να προκληθούν ζημιές ή να απειληθούν ανθρώπινες ζωές, ενώ χθες (9/5) ένα εργοστάσιο στο νησί είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Στο σημείο έφτασαν 3 πυροσβεστικά οχήματα, κατέσβησαν τη φωτιά και ένα εξ αυτών παραμένει στο σημείο, για προληπτικούς λόγους, ενώ σοκ προκαλεί και οι είδηση για τη γυναίκα που κάηκε μέσα στο διαμέρισμα της στην Θεσσαλονίκη. Δείτε εδώ τι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Πηγή: athensmagazine.gr

Πέρα από τη φωτιά στην Κνωσσό, φωτιά ξέσπασε χθες και σε εργοστάσιο λαδιού στην Κρήτη

Ένα κανονικό θρίλερ έλαβε χώρα πριν από λίγα λεπτά στην Κρήτη, μιας και έγινε γνωστό πως έπιασε φωτιά ένα εργοστάσιο λαδιού στο Ηράκλειο, με την πυροσβεστική να φτάνει άμεσα στο μέρος το οποίο είχε ήδη παραδοθεί στις φλόγες.

Συναγερμός έχει σημάνει αυτή την ώρα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου για μεγάλη φωτιά στην περιοχή της Φοινικιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretalive.gr στις φλόγες έχει παραδοθεί εργοστάσιο τυποποίησης ελαιολάδου.

Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις έχουν ριχτεί στην μάχη της κατάσβεσης ενώ πυκοί καπνοί έχουν ζώσει ολόκληρη την περιοχή, ενώ σοκ έχει προκαλέσει και η είδηση για μία ηλικιωμένη που κάηκε ζωντανή στο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη. Δείτε εδώ τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Άγνωστες για την ώρα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.

Κρήτη φωτιά σε εργοστάσιο

Πηγή: ethnos.gr