Αδιανόητο "καρφί" για τη Νίκη Κεραμέως στη Βουλή - «Τα έχει κάνει σκ@@α... θα τη σκίσω»

Ακούστηκε σε όλη την αίθουσα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αδιανόητο

Ένα αδιανόητο "καρφί" ακούστηκε σήμερα το μεσημέρι στην Βουλή, από την Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία χωρίς να προσέξει πως το μικρόφωνό της ήταν ανοικτό, αναφέρθηκε στην Νίκη Κεραμέως ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο και είπε πως μέχρι στιγμής τα έχει κάνει σκ@@α και πως θα τη σκίσει.

Με αρκετά απρόοπτα ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την επέκταση του κατηγορητηρίου του κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Η σημερινή μέρα λοιπόν τη Βουλή είχε τα πάντα, από το… λάθος του βουλευτή της ΝΔ, Σταύρου Καλογιάννη που εκ παραδρομής έριξε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη χωρίς προηγουμένως να το βάλει μέσα σε σφραγισμένο φάκελο, μέχρι και τα «γαλλικά» που εκτόξευσε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου νομίζοντας ότι τα μικρόφωνα της αίθουσας είναι κλειστά και πως όσα λέει στο τηλέφωνο δεν θα ακουστούν στο πανελλήνιο μέσω του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής.

Αρνητικά σχόλια δέχθηκε η Νίκη Κεραμέως και πριν από λίγες μέρες στο Twitter. Δείτε εδώ το "άγριο" κράξιμο στην υπουργό παιδείας.

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ήταν έξαλλη με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. «Κάνουν πρότυπο την Πλάκα. Τι μπλέκουν τα πειραματικά με τα πρότυπα; Τα έχει κάνει σ@@@ά. Θα γίνει χαμός, θα την σκίσω. Σε κλείνω για είμαι ψηφολέκτης», ακούγεται να λέει με τα μικρόφωνα ανοιχτά!

Η απάντηση που δίνει η Νάντια Γιαννακοπούλου

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, μετά τον σάλο, έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook, αναφέροντας: “Σήμερα ακούσατε σε ζωντανή σύνδεση τα …”γαλλικά” μου.

Ο “δαίμων” του μικροφώνου είναι αμείλικτος. Εξέφρασα – με ανθρώπινο εκνευρισμό, είναι αλήθεια – την αντίθεσή μου σε ρυθμίσεις της κυρίας Κεραμέως, που δεν φαίνεται να τα έχει καθόλου καλά με το διάλογο. Δεν ήθελα να θίξω πρόσωπα και θεσμούς, όπως ποτέ δεν το έχω κάνει μέχρι και σήμερα. Mea Culpa για το ύφος, όμως για την ουσία : οι απαράδεκτες επιλογές της κυρίας Κεραμέως παραμένουν και θα τις συζητήσουμε στη Βουλή αναλυτικά…”.

Σήμερα ακούσατε σε ζωντανή σύνδεση τα ..."γαλλικά" μου. Ο "δαίμων" του μικροφώνου είναι αμείλικτος. Εξέφρασα - με...

Posted by Konstantina Nadia Giannakopoulou on Wednesday, May 20, 2020

Πηγή: eleftherostypos.gr

Στη σημερινή Ολομέλεια της Βουλής, πέρα από το "καρφί" για τη Νίκη Κεραμέως, είδαμε και αδυνατισμένο τον Κώστα Καραμανλή

Μία πολύ ξεχωριστή εμφάνιση έκανε σήμερα το πρωί ο Κώστας Καραμανλής στη Βουλή, ο οποίος, προκειμένου να ακολουθήσει τους κανόνες που έχουν επιβληθεί και να προστατεύσει τόσο τους γύρω του όσο και τον εαυτό του, επέλεξε να φορέσει τη μάσκα του. Αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν σε κάθε περίπτωση το πόσο αδυνατισμένος ήταν.

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και περισσότερο κόσμο να εμφανίζεται με μάσκα στο δρόμο, στα μαγαζιά, στα ταξί μέχρι και στην Ολομέλεια της Βουλής. Ένας από αυτούς ήταν και ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος θέλησε σήμερα να εμφανιστεί έτσι στην ψηφοφορία που έγινε σήμερα για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του είχε γίνει ορατή και στα γενέθλια της αγαπημένης του συζύγου, Νατάσας Παζαΐτη. Δείτε εδώ φωτογραφίες του και θα πάθετε σοκ!

Έτσι είναι ο Κώστας Καραμανλής με μάσκα και αδυνατισμένος

Ο πρώην πρωθυπουργός εισήλθε στην Ολομέλεια φορώντας μάσκα και κατευθύνθηκε προς τα έδρανα, πριν αποκαλύψει το νέο του look.

Στην όψη του, έντονη ήταν η αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, που έμεινε κυριολεκτικά έκπληκτος.

Δείτε τον κι εσείς και θα πάθετε την πλάκα σας!

Κώστας Καραμανλής μάσκα