Φωτιά στον Ασπρόπυργο

Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Φωτιά στον Ασπρόπυργο

Φωτιά ξέσπασε στον Ασπρόπυργο το απόγεμα της Τετάρτης. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει κίνδυνος για καταυλισμό που βρίσκεται κοντά στην περιοχή της φωτιάς. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική, αφού φωτιά ξέσπασε στον Ασπρόπυργο σε χαμηλή βλάστηση το απόγευμα της Τετάρτης (10/6).

​Άμεση ήταν η κινητοποίηση 25 πυροσβεστών με οκτώ οχήματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει κίνδυνος για καταυλισμό που βρίσκεται κοντά στην περιοχή της φωτιάς. Να σημειώσουμε πως, πριν από λίγες ημέρες μετά από φωτιά σε βυτιοφόρο, ένας άνδρας «έχασε» τη ζωή του. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.

πηγή: athensmagazine.gr

Φωτιά τώρα στην Χαλκιδική

Φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή στα Πηγαδάκια του δήμου Σιθωνίας στη Χαλκιδική πριν από λίγη ώρα.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Περισσότερα σε λίγο....

Φωτιά Χαλκιδική

Δύσκολη νύχτα έζησαν στην Ζάκυνθο - Έδωσαν «μάχη» με τις φλόγες οι Πυροσβέστες

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις της Ζακύνθου, καθώς οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από χθες στο Ιόνιο έχουν καταστήσει δύσκολο το έργο της κατάσβεσης, που έθεσε σε πύρινο κλοιό το χωριό Μαριές.

Μάλιστα, γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, δόθηκε εντολή από τον Νίκο Χαρδαλιά να εκκενωθεί το χωριό, όπερ κι εγένετο. Τι λένε οι πήροφορίες;

Όπως αναφέρει το imerazante, άρχισε να χτυπά η καμπάνα του χωριού, οι αστυνομικοί χτυπούσαν τις πόρτες των σπιτιών και ενημέρωναν τον κόσμο, ενώ η ηγεσία της Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας Ζακύνθου, με επικεφαλής την υπεύθυνη Μαρία Μουζάκη είχε μεριμνήσει για λεωφορεία και ξενοδοχεία. Τελικά, την τελευταία στιγμή ο καιρός γύρισε και το χωριό σώθηκε...

Φωτιά Ζάκυνθος

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, ενισχύονται οι δυνάμεις στην πυρκαγιά, στην περιοχή Μαριές Ζακύνθου με 1 ελικόπτερο για τη μεταφορά πεζοπόρου τμήματος, εναέριο συντονισμό και πυρόσβεση καθώς και 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Συνδρομή από 6 οχήματα ΟΤΑ και ένα μηχάνημα έργου.

Πηγή: Ethnos.gr