Ρίγη συγκίνησης με το τατουάζ της Βανέσα Μπράιαντ για τον Κόμπι και την Τζίτζι

Υπέροχη κίνηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με το τατουάζ της Βανέσα Μπράιαντ για τον Κόμπι και την Τζίτζι

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε για ακόμα μία φορά η Βανέσα Μπράιαντ με το τατουάζ που αποφάσισε να κάνει για να τιμήσει τη μνήμη του αδικοκοχαμένου άντρα της, Κόμπι και της μικρής κόρης της, Τζίτζι, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2020.

Η γυναίκα του, Βανέσα ποτέ δεν τους βγάζει από το μυαλό τους και πλέον έχει στο σώμα της τατουάζ προς τιμήν τους. Με αναρτήσεις στο Instagram η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ αποκάλυψε ότι έκανε τατουάζ με «το γλυκό μήνυμα» τόσο του αδικοχαμένου σταρ του ΝΒΑ όσο και της κόρης τους.

Κόμπι Μπράιαντ οικογένεια

Τα τατουάζ έγιναν τον Φεβρουάριο, ενώ από τα βίντεο που ανάρτησε - και αναδημοσίευσε ο tattoo artisti Νίκο Χουρτάδο που τα δημιούργησε- φαίνεται ότι τα έκανε στον λαιμό και στον καρπό της. Πρόσφατα μάλιστα έγινε γνωστό πως η Βανέσα Μπράιαντ, ζητάει αποζημίωση για το δυστύχημα του Κόμπι. Δείτε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ.

Δείτε το βίντεο με τα τατουάζ που έκανε η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ:

Η απόφασή της συγκίνησε τους followers της και προκάλεσε αμέτρητα σχόλια...

Πηγή: iefimerida.gr

Η σπαρακτική ανάρτηση της Βανέσα Μπράιαντ για τον Τζορτζ Φλόιντ

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βανέσα Μπράιαντ, σύζυγος του αδικοχαμένου σταρ του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ, έκανε μία πραγματικά σπαρακτική ανάρτηση για την υπόθεση της δολοφονίας του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ.

Η Βανέσα, ανάρτησε την φωτογραφία με την φανέλα που φορούσε ο Κόμπι, αλλά και όλοι οι παίκτες του NBA το 2014, με αφορμή την δολοφονία του Ερικ Γκάρνερ από αστυνομικό, στην οποία έγραφε την φράση «i can’t breathe», φράση που ακούστηκε και πάλι την περασμένη εβδομάδα από τον Τζον Φλόιντ, ο οποίος δολοφονήθηκε από υπερβολική χρήση βίας, από αστυνομικό στην Μινεάπολις.

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε και το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ. Δείτε εδώ τι έδειξε.

Αυτή είναι η σπαρακτική ανάρτηση της Βανέσα Μπράιαντ για τον Τζορτζ Φλόιντ

«Ο άνδρας μου φόρεσε αυτή την μπλούζα χρόνια πριν και πάλι εδώ ήμαστε ξανά», έγραψε χαρακτηριστικά η Βανέσα Μπράιαντ στο μήνυμά της.

Κόμπι Μπράιαντ Τζορτζ Φλόιντ

Πηγή: iefimerida.gr