Επίθεση με βιτριόλι: Όσα δήλωσε ο δικηγόρος της 35χρονης - «Εγώ τη συμβούλευσα να πει...»

Συγκλόνισε με τα λόγια του την Ελεονώρα Μελέτη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Όσα δήλωσε ο δικηγόρος της 35χρονης - «Εγώ τη συμβούλευσα να πει...»

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου, o δικηγόρος της 35χρονης φερόμενης ως δράστιδας για την επίθεση με βιτριόλι κατά 34χρονης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», το βράδυ της Δευτέρας 15/6. Μεταξύ άλλων όπως δήλωσε στον αέρα, πως είπε στην 35χρονη να πει την αλήθεια.

«Στην περίπτωση αυτή υπάρχουν πράγματα τα οποία ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί. Ακούω και για εισφορά νέων στοιχείων στη δικογραφία από συναδέλφους σας ως μέχρι πριν από λίγες ώρες. Εγώ τη συμβούλευσα να πει την αλήθεια γιατί προκύπτει από τη δικογραφία εμπλοκή της στην υπόθεση, δεν λέω ενοχή της, εμπλοκή της κατά κάποιον τρόπο, οπότε η καλύτερη υπεράσπιση είναι η αλήθεια. Αν το έπραξε, να πει γιατί το έπραξε, ποια ήταν τα κίνητρά της ώστε να μπορέσω εγώ να αναδείξω αυτά τα κίνητρα και να τη βοηθήσω με τις συμβουλές μου», είπε αρχικά.

Ο ίδιος, στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μέχρι σήμερα, βρισκόμαστε στο τέταρτο 24ωρο που είναι άυπνη και χωρίς φαγητό. Έχει να κοιμηθεί τέσσερις ήμερες. Είναι ήδη επιβαρυμένη και η σωματική και η ψυχολογική της κατάσταση».

Έπειτα, ο δικηγόρος της 35χρονης ανέφερε: «Είναι ένας κανονικός άνθρωπος αυτός που το διέπραξε; Ομαλός; Καθημερινός; Δεν υπάρχει ένα υπόβαθρο; Αυτό ας το βρουν οι επιστήμονες, δεν θα το βρουν οι δικηγόροι και αυτό θα το δούμε στην πορεία».

Ο Κεχαγιόγλου εξέφρασε την αντίθεσή του για την κατηγορία που αντιμετωπίζει η 35χρονη, λέγοντας ότι έπρεπε να διωχθεί για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και όχι για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, επισημαίνοντας: «Δεν είπα ότι αδικήθηκε. Εξέφρασα μια νομική άποψη, ότι η δίωξη δεν έπρεπε να γίνει έτσι, έπρεπε να διωχθεί για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα στη Νομολογία που οι παρόμοιες πράξεις διώκονται ως βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Αυτός που διαπράττει αυτό το αδίκημα, θέλει να καταστρέψει, θέλει να κάψει, θέλει να σημαδέψει για πάντα, δεν θέλει να σκοτώσει. Όποιος θέλει να σκοτώσει, παίρνει ένα πιστόλι και σκοτώνει άμα θέλει να εξαφανίσει βιολογικά τον άλλον».

Το φως της δημοσιότητας να σημειώσουμε πως, είδε ένας διάλογος που σημειώθηκε στο messenger, ανάμεσα στην 35χρονη και το θύμα, στον οποίο φαίνεται πως η γυναίκα που κατηγορείται πως έκανε την επίθεση με βιτριόλι, αποκαλεί την Ιωάννα, «Ιωαννάκι μου». Δείτε αναλυτικά.

Επίθεση με βιτριόλι: Το "κρυφό" σημείωμα της 35χρονης - «Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει»

Γύρω από τον 40χρονο περιστρέφεται το «κρυφό» σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι της 35χρονης που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Η φερόμενη ως δράστρια, έγραψε πως ή θα φύγει η ίδια από τη ζωή του, ή θα αναγκαστεί να την διώξει.

Το συγκεκριμένο σημείωμα αποτελεί στοιχείο της δικογραφίας.

Επίθεση με βιτριόλι 35χρονη δράστρια

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η 35χρονη, διατηρούσε και δεύτερο προφίλ στο Facebook, προκειμένου να παρακολουθεί την Ιωάννα.

«Αυτός, με αυτόν πορεύομαι ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν έκανε κάτι. Με κρατάει στα χέρια του. Θα μεσολαβήσει άλλος άνδρας θα το μάθει και θα γίνει κολιτσίδα με θεωρεί δεδομένη θα ρολάρει και θα χωρίσουμε κάποια στιγμή» αναφέρει μεταξύ άλλων στο σημείωμα η 35χρονη, σύμφωνα με το MEGA.

«Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;» αναφέρει επίσης η 35χρονη.

Υπενθυμίζεται πως ο 40χρονος έχει καταθέσει πως είχε περιστασιακή σχέση με την 35χρονη η οποία είχε επικοινωνήσει μέσω Facebook με την Ιωάννα.

Από την πλευρά της η 35χρονη δεν έχει ομολογήσει και υποστήριξε ενώπιον των αρχών: «Παρακολουθούσα την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα από γενικότερο ενδιαφέρον γιατί είναι γνωστή μου η Ιωάννα».

Πηγή: eleftherostypos.gr