Θρήνος - Πέθανε ο Θάνος Βεζυργιάννης

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε ο Θάνος Βεζυργιάννης

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε ο πρώην δήμαρχος Νέου Ψυχικού Θάνος Βεζυργιάννης. Ο ίδιος είχε σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός στο Άαχεν της Γερμανίας, ενώ διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΤΕΔΚΝΑ, αλλά και γενικός γραμματέας του ΥΠΕΣ.

«Η Αυτοδιοίκηση της χώρας μας είναι φτωχότερη μετά την απώλεια του Θ. Βεζυργιάννη, ενός ανθρώπου που άφησε τη σφραγίδα του ως Δήμαρχος Ν. Ψυχικού επί 16 χρόνια, αλλά και ως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών», αναφέρει σε δήλωσή του ο περιφερειάρχης Αττικής.

Θάνος Βεζυργιάννης πέθανε

Και συνεχίζει: «Με τις καινοτόμες ιδέες του υλοποιήθηκαν σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες που συνέβαλλαν στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών. Οι γνώσεις του, το ήθος του και η αγάπη του για την αυτοδιοίκηση τον καθιέρωσαν ως έναν από τους καλύτερους γνώστες της Ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του». Θρήνο προκαλεί και ο θάνατος του Παναγίωτη Σκαφτούρου. Δείτε εδώ εικόνες από το τραγικό δυστύχημα.

Θρήνος - Πέθανε ο Σταμάτης Αντωνίου

Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου με την είδηση πως πέθανε σε ηλικία 42 ετών ο Σταμάτης Αντωνίου. Ο θάνατός του όπως έγινε γνωστό, οφείλεται σε εγκεφαλικό ανεύρυσμα.

Ο ίδιος ήταν μέλος του τεχνικού τιμ της εθνικής ανδρών, ως αναλυτής, ενώ υπήρξε ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής του Θριάμβου Χαϊδαρίου. Ήταν παντρεμένος και είχε τρεις κόρες με τη Σοφία Κοτρίδη, κόρη του αείμνηστου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μπάμπη Κοτρίδη.

Ο Αθλητικός Όμιλος Χαϊδαρίου αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας για την απώλεια του Σταμάτη Αντωνίου, στην οικογένειά του και στην οικογένεια του Θρίαμβου Χαϊδαρίου. Ο Σταμάτης υπήρξε για χρόνια μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας του γειτονικού Θριάμβου, γείτονάς μας στη Γρηγορούσα, και παιδικός μας φίλος. Κρίμα...».

Θρήνος ωστόσο επικρατεί και με την είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης Μπουλάς.