Τραγωδία στην Αραβική Θάλασσα: Νεκρός 55χρονος από φωτιά που ξέσπασε σε ελληνικό πλοίο

Σοκ

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Τραγωδία στην Αραβική Θάλασσα: Νεκρός 55χρονος από φωτιά που ξέσπασε σε ελληνικό πλοίο

Ρίγη προκαλεί η είδηση που έρχεται από μακριά και συγκεκριμένα από την Αραβική Θάλασσα. Μία τραγωδία με έναν νεκρό πραγματοποιήθηκε καθώς φωτιά ξέσπασε σε ελληνικό πλοίο στην Αραβική θάλασσα και δυστυχώς, νεκρός ανασύρθηκε ο 55χρονος Έλληνας μηχανικός του πλοίου, ενώ ανησυχία επικρατεί για την έκβαση της υπόθεσης.

Αναλυτικότερα, σε τραγωδία εξελίχθηκε η φωτιά τα ξημερώματα σε ελληνικής σημαίας πλοίο, ενώ έπλεε στην Αραβική Θάλασσα.

Νεκρός ο 55χρονος Έλληνας μηχανικός του πλοίου από τη φωτιά που ξέσπασε

Νεκρός ανασύρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ , ο 55χρονος Έλληνας δεύτερος μηχανικός του πλοίου, ενώ χωρίς τις αισθήσεις του λόγω αναθυμιάσεων και τραυματίας , ανασύρθηκε ο 26χρονος, 3ος μηχανικός του πλοίου, επίσης Έλληνας.

τραγωδία Θάλασσα Ελληνικό Πλοίο

Πρόκειται για το φορτηγό πλοίο «Φανερωμένη», το οποίο κατευθυνόταν, κενό φορτίου, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στη Βόρεια Αφρική και έχει πλήρωμα 18 άτομα, εκ των οποίων οι πέντε είναι Έλληνες.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 4:00 ώρα Ελλάδος. Η φωτιά έσβησε και το πλοίο πλέει ακυβέρνητο.

ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr

Μια άλλη τρομερή τραγωδία σημειώθηκε πρόσφατα σε ζωολογικό κήπο! Αρκούδες σκότωσαν 11χρονο. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Πάτρα: Στη ΜΕΘ βρέφος 10 μηνών από τσίμπημα μαύρης χήρας

Ανησυχία επικρατεί σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, μετά τα δύο περιστατικά με τσίμπημα μαύρης αράχνης, γνωστή και ως «μαύρη χήρα» ενώ μάλιστα στη μία από τις δύο περιπτώσεις κινδύνευσε βρέφος 10 μηνών από την Αμφιλοχία.

Όπως μετέδωσε το OPEN TV και η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», το μωράκι μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων της Πάτρας, όπου πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία χορήγησης του αντιαραχνικού ορού, ενώ από το δηλητήριο της αράχνης προκλήθηκαν στο παιδί επιπλοκές στη καρδιά, στο έντερο και το νευρικό σύστημα.

Παράλληλα, πριν από λίγα 24ωρα, μαύρη αράχνη τσίμπησε και μία γυναίκα σε αγροτική περιοχή στην Τριταία Αχαϊας. Η γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία, λιποθύμησε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία της.

Περισσότερα, στο βίντεο του OPEN TV που ακολουθεί:

Δείτε επίσης εδώ τι συμβαίνει στην Πάτρα με τα κρούσματα του κορωνοϊού

Τι είναι η μαύρη χήρα

Η Μαύρη χήρα είναι μια από τις πολλές αράχνες που ανήκουν στο γένος Latrodectus. Το όνομά της αναφέρεται στην τάση των θηλυκών σε ορισμένα είδη να καταβροχθίζουν το αρσενικό μετά το ζευγάρωμα. Tο δηλητήριο της Μαύρης χήρας αποτελείται από νευροτοξίνες και, σε εξασθενημένους οργανισμούς, μπορεί να προκαλέσει παράλυση ή ακόμα και το θάνατο.