Θρήνος! Πέθανε ο Νίκος Γκελεστάθης

Θλίψη για το θάνατό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος! Πέθανε ο Νίκος Γκελεστάθης

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον κόσμο της πολιτικής με την είδηση πως πέθανε ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Δημοσίας Τάξης, Νίκος Γκελεστάθης, σε ηλικία 90 ετών.

Γεννήθηκε το 1930 στη Δεσφίνα Φωκίδας. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.Ειναι αδελφός του βουλευτή Φωκίδας Αθανάσιου Γκελεστάθη, τον οποίο διαδέχθηκε στις εκλογές του 1981.

Εξελέγη βουλευτής Φωκίδας με τη Νέα Δημοκρατία το 1981, 1985, 1989 (Ιούνιο και Νοέμβριο), 1990, 1993, 1996 και 2000.

Διετέλεσε υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών (1990 - 1992) και υπουργός Δημόσιας Τάξης (1992 - 1993), στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και με το θάνατο του γνωστού ηθοποιού, Γιώργου Βούρου.

Θρήνος! Πέθανε ο πρωταγωνιστής του «Black Panther»

Θρήνος έχει ξεσπάσει στο Hollywood και γενικότερα στον καλλιτεχνικό χώρο, με την είδηση πως ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στη γνωστή ταινία Black Panther, Chadwick Boseman, πέθανε σε ηλικία 43 ετών μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

O ηθοποιός πάλευε με τον καρκίνο του παχέος εντέρου από το 2016 και, σύμφωνα με μια ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο Twitter, άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, όλες οι πρόσφατες ταινίες του Boseman γυρίστηκαν «ανάμεσα σε αμέτρητες εγχειρήσεις και χημειοθεραπείες».

Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ ο 3ος, σχολιάζοντας τον θάνατο του ηθοποιού, είπε πως έδωσε «ζωή στην Ιστορία» με τους ρόλους του, ενώ τόνισε: «Ως μαύρος πάνθηρας, υπήρξε υπερήρωας για πολλούς. Και παρά τα τέσσερα χρόνια μακράς μάχης με τον καρκίνο, συνέχισε να παλεύει και να εμπνέει. Θα μας λείψει», ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και για το θάνατο του Γιώργου Βούρου.

Πηγή: ethnos.gr

Θρήνος! Πέθανε 19χρονος Youtuber

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον κόσμο του διαδικτύου με την είδηση πως ένας 19χρονος youtuber πέθανε μετά από εγκεφαλική βλάβη που υπέστη, σκορπώντας τη θλίψη σε χιλιάδες θαυμαστές του.

Τη θλιβερή είδηση ανακοίνωσε στο Instagram η 19χρονη σύζυγός του, Camryn, με την οποία ήταν ζευγάρι από το 2015. Οι δυο τους απέκτησαν μαζί δυο κόρες, τη δίχρονη Collette Briar και την Delilah Rose, που γεννήθηκε πριν λίγο καιρό.

Η Camryn ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου και έγραψε πως μετά τις 13 Αυγούστου και για έξι ημέρες ο σύζυγός της μπήκε σε κώμα και τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή. Η ίδια αποκάλυψε παράλληλα πως ο Landon πέθανε σώζοντας άλλες ζωές, καθώς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του.

Landon Clifford πέθανε

Ο Landon και η Camryn έδειχναν στιγμές από την οικογενειακή τους ζωή στο δημοφιλές κανάλι τους στο Youtube, Cam& Fam, που έχει πάνω από 1.3 εκατομμύρια subscribers, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και με το θάνατο του Δημήτρη Μπαλλή.