Τραγωδία στην Κέρκυρα: Νεκρή γυναίκα που χτυπήθηκε από προπέλα σκάφους

Όλες οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία στην Κέρκυρα: Νεκρή γυναίκα που χτυπήθηκε από προπέλα σκάφους

Στο σημείο σπεύδουν το ΕΚΑΒ και σκάφη του λιμενικού σώματος. Τραγωδία στην Κέρκυρα με μία γυναίκα να χάνει τη ζωή της, μέσα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews.gr η άτυχη γυναίκα έχει χτυπηθεί από ταχύπλοο σκάφος.

Τραγωδία σημειώθηκε και πριν λίγες ημέρες με τον θάνατο του Νίκου Γκελεστάθη, δείτε εδώ αναλυτικά

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Πήγε να αυτοκτονήσει η μητέρα

Μία κανονική τραγωδία σημειώθηκε στην Κέρκυρα με ένα βρέφος μόλις 4 μηνών να πεθαίνει σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο του Αγίου Γεωργίου Αργυράδων. Η μητέρα του μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί πήγε να αυτοκτονήσει από το μπαλκόνι.

Το μόλις 4 μηνών αγγελούδι από τη Βρετανία βρισκόταν με τη 30χρονη μητέρα του για διακοπές στο νησί των Φαιάκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη έβαλε το βράδυ της Πέμπτης για ύπνο το μωρό, δίνοντας του γάλα με το μπιμπερό. Όταν το παιδί τελείωσε το φαγητό του, η μητέρα του άφησε το άδειο μπουκάλι για να το πιπιλάει το παιδί και να αποκοιμηθεί.

Όταν το πρωί περίπου στις 7:30, η άτυχη μητέρα ξύπνησε και πήγε να δει τι κάνει το μωρό της, παρατήρησε ότι εκείνο δεν κινείται και δεν αντιδρούσε στις λέξεις της.

Η 30χρονη μητέρα αναστατώθηκε και κάλεσε τους ανθρώπους του ξενοδοχείου για να ειδοποιήσουν γιατρό και να δουν τι συμβαίνει στο βρέφος.

Ο γιατρός που πήγε διαπίστωσε τον θάνατο του μωρού, μάλλον από πνιγμό και η μητέρα στο άκουσμα της τραγικής είδησης πήγε να πηδήξει από το μπαλκόνι του δωματίου της. Τελευταία στιγμή την κράτησαν οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου και της έσωσαν τη ζωή.

Η Βρετανίδα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει ψυχολογική υποστήριξη καθώς έχει πάθει σοκ από τον θάνατο του παιδιού της.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση στο βρέφος προκειμένου να αποδοθούν ή όχι ευθυνες στην μητέρα για τον θάνατό του, ενώ ένα θρίλερ εξελίχθηκε και στα Τρίκαλα με μία γυναίκα που βρέθηκε νεκρή.

Πηγή: protothema.gr